Leader Vegeway

MOO FREE Suklaalevyraadissa

Moo Free mini moos cheeky orange
Tuotteen Moo Free mini moos cheeky orange valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Moo Free -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Vegaani.
 

Jenni V 08.02.2017
23-grammainen vegaani, maidoton, laktoositon, soijaton, kaseiiniton ja vehnätön suklaapatukka, ylikallis tietenkin. Patukassa on 39% kaakaota, ja suklaa on rakennettu sen lisäksi sokerista ja riisijauheesta. Lisäksi patukassa on "appelsiinia" 13% jonka perässä lukee suluissa "sokeri, palmuöljy, luonnollinen makuaine" eli tämä appelsiini ei ole varsinaisesti hedelmää nähnytkään... Patukka on ohut ja palaset on toteutettu "kohoraamein" johon on sitten siroteltu tätä "appelsiinia" joka ulkonäöltään on kuin raesokeria. Suklaa on astetta mukiinmenevämpää kuin original-patukassa, mutta ei se silti tavallisen maitosuklaan tasolle millään yllä. Rasvan maku korostuu liiaksi, ja lisäksi todella paljon ärsyttää tuo "appelsiinin" sokerisuus kun se rohisee jatkuvasti hampaissa. Tuli varmaan ennätysmäärän lainausmerkkejä sisältävä arvio... Kakkonen.

Annamari 20.10.2016
Oranssissa pakkauksessa leikkisä apina, tämän ostaisi kyllä ihan pakkauksen perusteella. Pieni patukka on tummahkoa riisimaitosuklaata ja reunoilla on hieman ihmeellisiä raesokerin näköisiä hippusia. Tuoksussa on selvä appelsiinin vivahde. Sokeripalat rohisevat hampaissa. Yleensä pidän rohinasta, mutta nyt se ei jotenkin toimi tässä. Ehkä rakeet muistuttavat hieman liikaa sokerirakeita. Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyvä, mutta parempaakin appelsiinisuklaata olen syönyt. Kokonaisuus ei iske ja arvon kahden ja kolmen pisteen välillä, kallistuen kuitenkin matalampaan arvosanaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet