Leader Vegeway

MOO FREE Suklaalevyraadissa

Moo Free mini moos original organic bar 45%
Tuotteen Moo Free mini moos original organic bar 45% valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Moo Free -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Laktoosittomat, Luomu, Patukat, Vegaani.
 

Jenni V 08.02.2017
20-grammainen ylikallis pikkupatukka, jonka kääreessä komeilee Hammy Hamster. "Hammy" ei taida tarkoittaa ainakaan tällä kertaa "kinkkuista", kyseessä kun on vegaani luomupatukka :-). Itse suklaassa on 45% kaakaota, mutta veikkaisin siitä suurimman osan olevan kaakaovoita, sen verran rasvan maku tässä suklaassa korostuu. Sokeria on suhteessa yllättävän vähän näin vaaleaksi suklaaksi. Palaset ovat ohuita ja niitä erottaa toisistaan paksummat seinämät. Suklaa on maultaan, noh, korkeintaan mukiinmenevää, ei missään tapauksessa yhtä hyvää kuin perus-maitosuklaatkaan. Kauttaaltaan häiritsee tuo kaakaon maun puute, rasvan korostuminen ja joku outo sivumaku. Myös rakenne on varmaan riisijauhosta johtuen hiukan rakeinen. Kakkonen juuri ja juuri.

Annamari 22.08.2016
Pakkauksessa mukava design, sininen pakkaus, jossa hamsterin kuva. Tämä olisi varmaan kääreenä lasten mieleen. Patukka on pieni, vain 20 g, mikä on kyllä ihan positiivinen ominaisuus. Itse suklaa on tummahkoa ja palat ovat hyvin simppeleitä. Maku on vaatimaton ja jopa mauton. Koostumus on ihan menettelevä, joskin sulaa suuhun hitaasti. Ei eksy minun ostoksiini toista kertaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet