Leader Vegeway

EKORRENS EKOLOGISKA Suklaalevyraadissa

Ekorrens Ekologiska crunchy almond & flaky sea salt
Tuotteen Ekorrens Ekologiska crunchy almond & flaky sea salt valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ekorrens Ekologiska -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Hanna P 03.04.2017
Maitosuklaata vaalein sattumin. Hieman outo on tuoksu. Maussa manteli/pähkinälastuja ja hyvin vahva suola. Suola dominoi ehkä hieman liikaakin, mutta enemmän syödessä kuitenkin melko tasapainoinen tuote. Aivan passeli ja jopa hieman ruokaisa herkku...hyvä vastapaino vaikka joulun sokeriöverihin.

Annamari 21.07.2016
Pakkaus on syötävän suloinen ja design miellyttää ja tämänhän ostaa ihan jo kauniin kääreen vuoksi. Sisältä löytyy maitosuklainen levy, jonka palat ovat mukavan pienikokoisia. Tuoksusta havaitsen pähkinää, joka myös tuntuu rouskeena.Tai mantelia se taitaa ollakin. Suolaisuutta en puolestaan löydä kuin ihan häivähdyksenä. Ei yllä saman valmistajan vadelmasuklaan tasolle. Hyvin keskinkertainen tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet