Leader Vegeway

EKORRENS EKOLOGISKA Suklaalevyraadissa

Ekorrens Ekologiska sweet raspberry & sour lemon
Tuotteen Ekorrens Ekologiska sweet raspberry & sour lemon valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Ekorrens Ekologiska -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Luomu.
 

Hanna P 31.03.2017
Maitosuklaata pinkein sattumin. Makea on tuoksu. Sattumat ovat suhisevia ja rohisevia ja kivan kirpeitä. Oivallinen pehmeän maitosuklaan ja kirpakan vadelman yhdistelmä... Aivan kuin ois oikeetakin vadelmaa joukossa! Hellyn arvosanassa vitoseen.

Iikka 31.03.2017
Pintakoristus tuo mieleen 70-luvun minimalistisen arkkitehtuurin huonot puolet. Aika tuoksuton. Sisällä rohisee, ja pikkukirpeä marja maistuu. Pehmeän kaakaonkin mausta pääsee välillä nauttimaan, vaikka marja dominoikin. Kiva pikkuherkku.

Annamari 21.07.2016
Ensimmäinen huomio kiinnittyy kertakaikkiaan suloiseen pakkaukseen! Tämä levy tarttui mukaan jo ihan puhtaasti ulkonäkösyistä. Levy on pienehkö ja myös palat ovat melko pieniä. Tuoksu ei herätä kummempia tunteita, makeaa maitosuklaata. Suklaan seassa näkyy pieniä punaisia hippusia, oletettavasti ovat vadelmaa. Niistä tulee sopivasti marjaisaa makua. Raikas kokonaisuus, vaikka itse suklaa ei ole kovin erityistä. Sitruuna en erikseen erota, mutta ehkä juuri se tuo sen tietynlaisen happaman raikkauden tähän. Onnistunut kokonaisuus!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet