Laatusuklaa

VALOR Suklaalevyraadissa

Valor chocolatium puro 52%
Tuotteen Valor chocolatium puro 52% valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Valor -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 09.04.2019
Levy, jonka paloissa on tumma kuori, täyte on vaaleampaa suklaata. Maukas, mutta ei mitenkään persoonallinen. Täyte ei maistu ja semmoista makeaa tummaa suklaatahan tämä on. Seassa pieniä hippusia vohvelia, mutta rakenteeseen toivoisin jotain lisää. Ei jää mieleen, hyvässä eikä pahassa. Vahvat 2 pistettä.

Jenni V 19.12.2016
Semitummasuklainen täytelevy, jossa puolet on hasselpähkinäkreemitäytettä ja sen joukossa on vohvelimurua 4%. Pintasuklaa on yllättävänkin tumman tuntuista, mutta täyte on kyllä erittäin pliisua, ei maistu oikein kaakao eikä hasselpähkinäkään. Vohvelimuru on aivan liian pientä, se tekee täytteen rakenteesta sokerisen rakeisen. Vohveli on myös todella mautonta. Kolmonen juuri ja juuri.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset