Laatusuklaa

DROSTE Suklaalevyraadissa

Droste pastilles melk/wit
Tuotteen Droste pastilles melk/wit valmistusmaa on Hollanti. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Droste -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 17.01.2020
En ollut ihastunut appelsiinivarianttiin, eivätkä nämä puoliksi maitosuklaiset ja puoliksi valkosuklaiset napit kovin paljon parempia olleet. Maitosuklaa on heikkoa ja mautonta, mutta toisaalta pelkkä valkosuklaa olisi tehnyt napeista varmaan ylimakeita. Ja oikeastaan tuo valkosuklaa ei ole hullumman makuista... Kait tälle voi jo kolmosen antaa.

Antti M 19.04.2008
Mauton nappi, jossa puolet valkosuklaata ja toinen puoli 35% maitosuklaata. Maistuu kylläkin ihan samalta onnettomalta voinapilta vaikka kuinka maistelisi huolella molemmin puolin. Kokonaisuus on todella mauton eikä suklaasta oikeastaan voida tämän tuotteen kohdalla edes puhua. Kaikkea sitä erehtyykin ostamaan...

Jarkko 24.10.2006
Valkoruskeita nappeja. Maku on jotenkin tunkkainen ja samalla tavalla kun aiemmin maisteltu appelsiininappi, tämäkin tuntuu koostumuksen puolesta olevan paremmin pihvin päälle sopiva rasvanappi. Ei oikein kolahda nämä napit tänään.

Susanna K 24.10.2006
Suklaanappi, jossa toinen puoli valkosuklaata ja toinen maitosuklaata. Maku kuitenkin vanha, olisiko parasta ennen -päiväys lähellä? Pahaa.

Satu 24.10.2006
Ulsterin napin kokoista tuplasuklaata. Napin toinen puoli on valkosuklaata ja toinen maitosuklaata. Maku on laadukas ja koostumus tasainen, mutta kaipaisin silti sitä jotain.

Antti H 24.10.2006
Maito- ja valkosuklaan yhdistelmänappi, jossa maitosuklaa peittää alleen valkosuklaan maun. Valkosuklaan vanilja ainoastaan maistuu hieman taustalla. Kait tätä pahimpaan raivoon söis.

Janne J 24.10.2006
Maitosuklaan ja valkoisen suklaan yhdistelmä. Tulee mieleen, että molemmista on nyt taidettu saada mukaan niiden huonot puolet. Makeaa ja rasvaista. Jälkimaku tuo mieleen lenkkimakkaran paiston nuotiolla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani