Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation 70% fig & caramel
Tuotteen Lindt creation 70% fig & caramel valmistusmaa on Italia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 ja löytyy top 100 -listan sijalta 49. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Maija 14.04.2012 : Mielestäni todella onnistunut ja tasapainoinen makujen yhdistelmä.Toisaalta jännällä tavalla "tyydyttää suklaanhimon" paremmin kuin useimmat muut suklaat (riittää pienempi määrä kuin useimpia suklaita, täyte- tai tavallisia, Lindtin tai muiden).

A 05.06.2009 : Viikunahillo ja tryffeli ovat tosi hyviä, mutta jäävät ikävästi suklaan varjoon. Vaaleammalla ja vähemmän voimakkaalla suklaalla tämä olisi varmaan ihan loistava tuote.

Arde 08.04.2009 : Tuhtia suklaata pehmentää kivasti viikunan hedelmäisyys ja toffee tuo makeutta. Ei hassumpaa - kun ei vain olisi niin poskettoman kallista täällä Suomessa!

Gimmo 11.11.2008 : Suklaa todella hyvää, sisus ok- maistuu aikalailla kirsikalta, vaikkei sitä olekaan.. Täyte olisi mielestäni parempaa miedompana versiona
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani