Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt Swiss premium milk chocolate
Tuotteen Lindt Swiss premium milk chocolate valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Reeta 01.01.2008
Ihanan ohuita, erikseen käärittyjä maitosuklaapaloja. Pysyy hyvin koossa. Ei ole tahmea, eikä sula käsiin helposti. Tämä maitosuklaa on todella outoa. Maistuu rukiilta. Mämmiltä. Tästä ei ota selkoa, onko tämä hyvää vai pahaa.

Antti M 26.10.2007
Lindtin toinen (tai kolmas) 300g 'kultaharkko', joita saa marketeistakin yleisesti. Se rusina-pähkinäversio on ihan kohtuullista kamaa vaihteluksi mutta tässä maitosuklaassa on se vika, että rusinat ja pähkinät loistavat poissaolollaan ja jättävät ylimakealle suklaalle liikaa tilaa. Outoa havaita Lindtin muuten pätevien suklaiden joukossa tällaista kuraa. Yli-iso levy on tuskaa jopa paatuneimmalle suklaafriikille.

Salla Elina Salo 23.10.2007
Voimakkaan makea tuoksu. Sulaa todella hitaasti suussa, jää poskiin ja hampaisiin. Erinomaista, joskin yllätyksetöntä maitosuklaata, joka jostain kumman syystä silti jättää vähän mitäänsanomattoman vaikutelman. Makeus hillitsee ottamasta lisää. Jälkimakuna aavistus karvaan toffeen makua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani