Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence menthe intense 47%
Tuotteen Lindt excellence menthe intense 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 06.11.2016
100g semitumma isopalainen ohut levy, jossa suklaa on aromatisoitu piparminttuöljyllä. Tuoksu onkin hyvin piparminttuinen, ja samoin maku. Semitumma suklaa toimii tämän aromin kanssa aika hyvin, tehden minttuisuudesta pehmeämpää. Silti en pidä siitä että mintun aromi on tasavahva koko ajan, olisin preferoinut vaikka minttusattumia enemmän. Rakenne oli kuitenkin suussa sulava ja muuten suklaa hyvää perustasoa, joten vahva kolmonen tämä on.

Minna Hi 18.10.2007
Tumma ohut suklaa. Tuoksuu After Eight -tyyppiseltä, eli voimakkaasti mintulta. Mintun maku on oikeasti intensiivinen. Maku on yhtäaikaa pehmeä ja kirpeä. Suklaa pehmentää kirpeän mintun. Tumma suklaa maistuu silti myös. Taidokkaasti tehty suklaa, oikein loistavan makuinen. Maku voimistuu, kun laittaa kokonaan isohkon palan suuhun (ymmärrän hyvin, miksi palat ovat niin suuria). Nam.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset