Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt orange
Tuotteen Lindt orange valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Minna Hi 26.03.2009
Hyvin vaalea suklaa; heti pakkauksen avattuani leviää nenääni vahva appelsiinin tuoksu. Makukin on mieto ja kevyesti appelsiininen. Itse suklaa on melko mautonta. Suklaan sisällä on pehmeää, ei valuvaa täytettä, jossa appelsiiniaromi on. Täyte näyttää toffeelta ja on hieman kirpakkaa. Mielestäni ihan onnistunut appelsiinisuklaa. Useamman palan syötyä alkaa suklaan makeus häiritä. Parhaimmillaan siis, kun malttaa ottaa vain muutaman palan.

Tuomas 26.02.2008
Tuoksuu raikkaalle appelsiinille, mutta suklaa on liian karkkimaista. Maistuu liikaa appelsiinille.

Reeta 26.02.2008
Kamalaa. Todella vahva appelsiinitäyte ohuen maitosuklaakerroksen jälkeen. Appelsiinitäyte notkeaa, marmeladin tapaista.

Salla Elina Salo 26.02.2008
Appelsiinimarmeladitäytteinen suklaa. Suklaa maistuu täytteensä vuoksi makeammalta kuin ehkä olisi muuten. Appelsiinimarmeladi ei maistu, jälkimakuna hieman pilaantuneen hedelmän maku.

Jarkko 06.08.2005
Kirpsakkaa appelsiinimarmeladin makuista täytettä maitosuklaan sisällä. Varsin raikas maku ja mielenkiintoa lisää pieni määrä appelsiinin kuoriraastetta täytteessä. Alkoholipitoisuuskin tälle mainitaan: 0,2%. Alkoholi ei maistu.

Susanna K 06.08.2005
Tämä suklaa tuoksuu pirteälle suklaalle jo ennen kuin olen edes maistanut sitä. Mielestäni appelsiini ja suklaa ovat aina olleet harmoniassa keskenään. Mieleeni tulee joulu ja suklaakonvehdit. Appelsiinin maku tulee esille viehkeällä ja pehmeällä tavalla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani