Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt pistache
Tuotteen Lindt pistache valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Pistas 26.11.2009

-kk- 29.09.2006 : Aivan mahtavaa! Oulun Stockalta onneksi löytyy.

Laura 20.05.2006 : Toimii! Rakastan pistaasipähkinöitä ja Lindtin suklaata, joten ei ole kovin vaikeata laskea yhteen 1 + 1.. Lähes täydellistä suklaata.

Kaakaolehmä 29.03.2006 : tylsä! täyte, johon pähkinä on piilotettu, ei maistu miltään. pähkinääkin olisi ehkä voinut olla hieman enemmän (jokaisen palan sisällä yksi pähkinä ja jotkut niistä olivat normaalia pienempiä kikkaroita :D). suklaa oli kuitenkin hyvää ja ei tässä nyt varsinaisesti rahat hukkaan mennyt ;)

kaakaopapu 28.11.2005 : Erittäin positiivinen yllättäjä! Suklaa on jännästi muotoiltu - levyn kannessa näkyykin miten - ja makuelämyskin on oikein hyvä. Pistaasi maistuu minusta hieman lievemmin kuin odotin. Maitosuklaaosuus oli todella todella namia.. pistaasi olisi saanut maistua vahvemmin, muuten kyllä oikein hyvää suklaata, jota varmasti ostan toistekin!


ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani