Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt pistache
Tuotteen Lindt pistache valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 19.05.2013
Pähkinähullujen suklaa, siis minulle. Maitosuklaa kuoren alta löytyy jotain vaaleaa, kiinteää täytettä lisättynä kokonaisella pistaasipähkinällä. Rouskutellessa pistaasin, hieman suolaisen tuntuinen, maku sekoittuu ihanasti suklaaseen. Imeskeltäessä taas jää mukavasti pehmeä pistaasi viimeiseksi. Vaalean täytteen makua en osannut oikein eritellä. Tuli mieleen jonkinlainen cupcacen kuorrute. Hyvää oli, mutta vain nelonen, kunnes löydän suosikkipähkinäni, macdaman, jostain suklaasta.

Iikka 16.07.2012
Tyylikkäitä ja jännännäköisiä tyynyjä, ikään kuin suuri pilleri olisi piilotettuna suklaaseen. Suklaa on laadukkaan ja miellyttävän oloista ja makuista. Tyynyn sisällä on vaaleaa täytettä. Mausta en saa oikein kiinni. Välillä suussa rouskahtaa. Jos se on ns. päätäyte, niin sitä on todella vähän. Kolmen palan settiin ei mahdu kuin yksi isompi pähkinänpala, ja senkin maku hukkuu makeaan maitosuklaan makuun. Toisaalta ei sekään ole pahaa, taitaa nimittäin olla parhaita maitosuklaita.

Hanna P 15.07.2012
Tosin ihanan näköisiä "pitkulaisenpyöreitä" Lindtin maitosuklaan paloja. Tuoksu kyllä ihan pääsiäismunamainen! Sisällä vihreä pähkinä ja valkoista kiinteää täytettä. Pähkinä ei maistu paljon miltään, ja vaalea täyte on makeaa ja kermaista, siis varsin hyvää. Ehdottomasti mielenkiintoinen tuote, ja vaikka täyte kovin makea onkin taittaa sitä onneksi. Tähän tulee himo, kunnes iskee ähky!

Anu 05.11.2010
Tämä on hiukan suolainen, mutta ei tarpeeksi ollakseen hyvää. Ihan ok suklaa kuitenkin.

Miriam 30.09.2010
Suklaa tavallista maitosuklaata. Joukossa omituisia kuplia, sisässä jotain valkoista möhnää ja hups, kokonainen pistaasipähkinä! Pistaasin makua on vaikea saada ja muuten maistuu aika perinteiseltä Lindtin maitosuklaalta.

Oskari 28.09.2010
Levy, jossa outoja kyhmyjä... Rasvaista täytettä ja keskellä pähkinä. Vetää hiljaiseksi. Maku ällöttävä.

Sanni 23.09.2010
Hauskan mallinen suklaalevy, jossa maitosuklaapalasen sisällä kokonainen pistaasipähkinä. Maitosuklaa hyvää "perus"suklaata. Pähkinä piristi kivasti makua, vaikka pistaasin maku oli aika laimea.

Marika 23.09.2010
Lindtin "kuplasuklaata" eli jokainen levyn palanen muodostuu kuplasta, joka kätkee sisäänsä yllätyksen. Jännittää. Perussuklaaosuus tässä on mitäänsanomatonka ja siksi en siitä mitään sanokaan. Kuplan sisus on vaaleaa massaa, jossa on jotenkin maitoinen ja salmiakkimainen maku samalla kertaa. Nyt jokin raksahti! Mikähän se oli, kun ei maistu miltään. Rakenteen puolesta veikkaisin jotain pehmeää pähkinää. Tarkemmin kaiveltuna näyttää pistaasilta ja sitä se tuotenimen puolesta olikin.

Tuula 28.05.2009
Ihana, lempeä ja aromaattinen suklaa. Pistaasitäyte yllätyksellinen.

Kaisa 28.05.2009
Vahva maidonmakuinen suklaa, täyte on kiinteä ja kokonaista pähkinää on sopivassa suhteessa. Liikkuu suosikkilistalla varsin korkealle.

Salla M 28.05.2009
Pehmeä suklaan maku, lystikkäitä sattumia täytteessä. Pala on esteettinen ja houkutteleva.

Antti M 09.10.2007
Mieto ja mauton suklaa sekä voinen sisus, jossa kokonainen pistaasipähkinä. Ei toimi ollenkaan. Pähkinästä kuitenkin toinen piste.

Salla Elina Salo 19.04.2007
Ihana makuyhdistelmä! Maitosuklaa on pähkinäisen hyvänmakuinen, pistaasi tuo kivaa lisämakua. Molemmat maut erottuu selvästi ja sopii toisiinsa.

Anne P 30.09.2005
Haaleeta, vaaleeta, hivenen pähkinäistä. Suli suuhun mutta ei jättänyt mitään jälkimakua.

Nina P 30.09.2005
Hiukan äklömakeeta, pähkinä pilaa kokonaisuuden. Ei tee mieli toista.

Satu 30.09.2005
Mihin ihmeen kuplamuoviin tämä on valettu.. Vau, täälläkö oli pähkinää sisällä. Suklaa ei säväytä, joten nautinto lepää ulkoasun ja pähkinän varassa.

Marjo 30.09.2005
Paksua, voimaista, pähkinä mukana. Suklaa mautonta, ei jaksa innostaa.

Antti H 30.09.2005
Outo "muljahteleva" koostumus, kohtuullisen mautonta ja pähkinät (jos ne nyt pähkinöitä oli), olivat liian pieninä palasina.

Mika 30.09.2005
Tämähän on yllätyksiä täynnä. Ensin vaaleaa maitosuklaata, sisällä valkoista ja vielä joku pähkinä. Kiva koostumus, ei liian makea.

Jarkko 06.08.2005
Pistaasipähkinät ovat mielestäni parhaita pähkinöitä maailmassa (varsinkin vastapaahdettuina) ja tämä suklaakin on aivan loistavaa! Suklaassa aavistuksen verran toffeemainen maku, jota sitten vielä täydentää pistaasin mieto maku. Pähkinänpalaset ovat erittäin pehmeitä. Aivan mahtavaa, ei riitä sanat kuvailemaan. Enpä osannut odottaa näin hyvää kun tämä kaupan hyllyltä poimin.

Susanna K 06.08.2005
Pistaasi pähkinänä on tuttu, mutta että suklaan sisällä, on erikoinen ja nautittava yhdistelmä. Suklaan sulettua vastassa on pistaasipähkinä, joka hajoaa helposti suuhun, mutta ei jätä minkäänlaista jälkimakua, mikä on hyvä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani