Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt petits desserts truffe cake
Tuotteen Lindt petits desserts truffe cake valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Salla M 28.05.2009
Kunnon tummasuklaa, täytteen rapina sopiva. Lempeä, puhdas jälkimaku.

Tuula 28.05.2009
Suklaa persoonallisen ja vahvan makuista. Täyte on metka ja sitä on vaikea nimetä sanoin. täytteessä pieni alkoholin maku.

Kaisa 28.05.2009
Suklaa on vahva ja täyteläinen, Kaakaon maku nousee vahvana. Ohuen suklaan alla on kakkumainen varsin kiinteä täyte joka sekoittuu upeasti tumman pinnan makuihin. Iso palakoko. Juhlava ja erityinen tuote.

Jarkko 27.08.2007
Maitosuklaalevystä haukatessa (koska palaskoko on liian suuri) näyttää ihan siltä, kuin sisältö olisi vain suklaata. Tarkempi tarkastelu osoittaa että jotain vaaleampia täpliä täytteestä löytyy ja on se täyte muutenkin hieman erivärinen kuin suklaa. Levyssä tuntuu olevan jotain rouheita ja maku on tavallaan rasvainen / voin oloinen, mutta ei kuitenkaan häiriöksi asti. Kaakaon maku on melko voimakas, vaikka pintasuklaa onkin ihan maitosuklaata. Tämä levy maistuu lähes suklaaleivokselta ja sellaisena se toimiikin hyvin. Mässäilysuklaana tästä ei tule minun suosikkiani, mutta pieniin maisteluhetkiin tämä sopii hyvin.

Vasta maisteltuani suklaan ja tutustuttuani pakkaukseen tarkemmin, huomaan että pahvipakkauksessa lukeekin "finest mix of milk and dark chocolate with chocolate truffle cream and crispy biscuit pieces"

Susanna K 27.08.2007
Voimakkaan tuoksuinen suklaa, jossa aistii tumman suklaan kirpeyden. Myöskin jonkinlainen alkoholimainen esanssi viivähtää suussa pureskellessani suklaata. Täytteen olemus on pehmeää ja ilmanvaa. Sopii mainiosti voimakkaan kahvin kera.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani