Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt caramel
Tuotteen Lindt caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 22.12.2016
Pallukkainen palanen Lindtin maitosuklaata. Sisällä valuvahkoa toffeeta ja vaaleanruskeaa kiinteää täytettä. Täytteessä kiva toffeen ja miedon kaakaon kombo. Tykkään, joten 5 pistettä

Iikka 21.12.2016
Kivan tuoksuinen täytesuklaa. Sisällä on toffeeta. Maut ovat sokerisia muutoin mietoja. Kelpo herkkupala, muttei mitään uutta auringon alla. Makuista ei saa oikein otetta.

Jarkko 21.12.2016
Tyynysuklaan sisällä on paksua toffeeta. Valmistajan nimi paljastuu suklaan logosta. Toffee on pääasiassa ihan jees, mutta siinä on sellainen oudompi sivumaku, josta en välitä. Tässä tilanteessa täytyy taas ylistää kotimaista Pandaa täydellisen toffeesuklaan valmistamisesta. Tämä on kuitenkin helposti syötävä ja kelpo karkkia, makeaa sellaista tietenkin.

Aiempi arvio 19.10.2009: Toffee ja suklaa ne yhteen soppii, mutta miksi ihmeessä tähän pyhään yhdistelmään on pitänyt lisätä nougatia? Palaset ovat puolikkaan kuplan muotoisia ja maitosuklaisen kuoren sisällä noin puolet on toffeeta ja puolet nougatia. Täytteiden määräsuhteita ei kyllä helpolla usko, sillä ainoastaan nougat maistuu ja se pilaakin koko jutun. Toffee ei maistu eikä tunnu millään tavalla. Komppaanpa Salla S:ää toteamalla: Pettymys!

Annamari 18.12.2016
Sokkomaistelu: Lindtin maitosuklaata, jonka odotan olevan täytesuklaata. Täyte on keltaista hillon näköistä, mutta jämäkkää. Ja mautonta! En tiedä johtuuko suklaan kylmyydestä vai mistä, mutta en maista kuin makean maitosuklaan. Jos en olisi tutkinut tuotetta tarkemmin, voisin pelkän makuaistin perusteella luulla syöväni ihan perus maitosuklaata ilman täytettä.

Päivi 24.10.2009
Palaset hauskannäköisiä. Litteitä reunasta ja keskellä iso mollukka. Suklaa on mietoa maitosuklaata. Maistuu toffee myös tässä suklaassa. Täyte on toffeeta. Hyvä yhdistelmä. Toimii todella hyvin. Toffee on voimakkaan makuista. Todellakin tulee mieleen caramel. Herkullista. Maku säilyy suussa pitkään.

Salla Elina Salo 13.08.2007
Uh, kammottava carameltäyte ryöpsähtää suuhun suklaakuplan alta. Suklaa sinänsä on erittäin hyvää, mutta jättäisin tämän pilaantuneen aprikoosin makuisen epämiellyttävän carameltäytteen kokonaan pois. Pettymys!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani