Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence noisette du Piemont 47%
Tuotteen Lindt excellence noisette du Piemont 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 12.01.2019
"Tummaa" 47 % suklaata. En aina pidä näistä olevinaan tummista. Tässäkin on aavistus liikaa makeutta. Suklaan seassa on pähkinää rouheena, mutta en erota lainkaan sen makua. Odotin tuotteelta paljon enemmän. En tunnista pähkinäsuklaaksi.

Jenni V 12.09.2018
Tuttu ohut isopalainen formaatti. Tällä kertaa semitumman suklaan kaverina on pienen pientä paahdettua hasselpähkinärouhetta 9%. Imeskelyyn tämä suklaa siis ei oikein sovellu... Sinänsä makupari suklaa-pähkinä on yleensä toimiva, ja kyllähän tämä ihan perushyvää on. Mutta tällä kertaa vaan on niin että mielestäni tuo tumma suklaa ei ollut paras kaveri pähkinälle, siinä on jotain hedelmäisiä vivahteita jotka ei taas pähkinään oikein sovi. Lisäksi tuo pieni rouhe ei oikein ole mieleeni, tykkään vähän isommista pähkinälohkoista. Kolmonen siis, alarajoille.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani