Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation le macaron vanille
Tuotteen Lindt creation le macaron vanille valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jarkko 01.09.2017
Isot palaset vaaleaa maitosuklaata. Tuoksuu vain makealta. Sisällä vaaleaa kreemiä, joka ei maistu muulle kuin vaalealle kreemille. Pieniä rouskeita tuntuu seassa, siitä ei plussaa tahi miinusta. Tosimakea karkki, jossa ei kaakaon mausta voi puhua.

Janne J 01.09.2017
Makean ja joulukalenterimaisen tuoksuinen suklaa. Isojen laattojen pehmoinen rakenne pitää sisällään vaalea massaa, josta on paha mennä sokkona sanomaan, että mitä se tarkalleen ottaen on. Valkosuklaa-maitokreemiä? En tiedä, mutta erittäin vaalea maitosuklaa vaikuttaa suutuntuman puolesta kuitenkin ilahduttavan sileältä. Kokonaisuus jää hieman tylsän puoleiseksi, syöhän tätä, mutta mitään henkeäsalpaavia elämyksiä ei todellakaan ole tarjolla. Makeutta on himpun verran liikaa, mutta ehkä tämä onkin tyyliltään enemmän pienissä määrin nautittava jälkiruokasuklaa kuin leffaillan mättö.

Iikka 01.09.2017
Valtava palanen hyvälle tuoksuvaa suklaata. Suklaa on maitoisen ja pehmeän näköistä ja oloista. Pinnan alla on vaaleaa kreemiä. Vaan onpahan makea suklaa! Ehkä yksi iso pala riittää kertaistumalta. Pienenä annoksena 4 pistettä.

Hanna P 01.09.2017
Suuri pala Lindtin maitosuklaata vaalealla täytteellä. Supervaniljainen tuoksu on. No niin on kyllä makukin! Makeaa vaniljakreemiä ja jotain rouskuvaa joukossaan. Eihän siihen mitään mahda et himo näihin tulee! Arvatenkin kyllä tulis kaamea makeanähky jos tätä levyllisen vetäisi. Mut eipä siinä, vähästä ainakin on hyvää!

Annamari 01.09.2017
Sokkomaistelu: Iso maitosuklaapala, jonka tuoksu on voimakkaan vaniljainen. Täytesuklaa kyseessä ja täyte on valkoista ja vaniljaista. Todella makea kokonaisuus. Palan toisessa päässä on täytteen lisäksi crispiä. Miinusta täytteen epätasaisuudesta. Yksi pala riittää, niin makeaa tämä on. Ei erityistä uutuusarvoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani