Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt ostereier double milk
Tuotteen Lindt ostereier double milk valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 10.05.2017
Pitihän sitä pääsiäisalesta jotain ostaa... Kuuden vajaan 30g täytesuklaamunan kenno Lindtin malliin. Muna on kääritty tumman- ja vaaleankultaisiin folioihin, joissa on koristeena tipu. Ihan kivoja vaikka rairuohon joukossa.

Kuorin kääreen päältä ja huomaan että munat eivät ilmeisesti ole olleetkaan puolikkaita, vaan maitokreemitäyte on laitettu sisälle pohjan reiästä. Yhteänäinen suklaakuori on koristeltu Lindt-logolla ja näteillä painaumakuvioilla.

Mausta tulee mieleen Lindor-pallot, valitettavasti... Maitosuklaata on paksulti ja se on hyvin makeaa, ja viinikaappikylmä kreemi on margariinimaista ja kovaa. Äklötys iskee jo puolessa välissä, ihan liian tymäkkää tavaraa, ja makeaa... Jotta nämä toimisi edes jotenkin, saisi koko olla vähintään puolet tästä... Kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani