Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt truffes royales selection (170g)
Tuotteen Lindt truffes royales selection (170g) valmistusmaa on Itävalta. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 23.02.2017
16 kpl alkoholilla maustettuja suklaapäällysteisiä tryffeleitä tyylikkäässä boksissa, 4 eri varianttia. Oho, alkoholia on peräti 6%, eipä ihme että tuoteselosteessa lukee ettei näitä suositella lapsille :-) Tumma suklaa taas näyttää enemmänkin olevan semitummaa, kaakaoprosentti on 48%. Eikun juopot... siis herkuttelemaan.

Marc de Champagne: Tomusokerilla ja maitosuklaalla päällystetty tryffeli, jossa tryffelimassa on valkoista ja konjakilla maustettua. Makea päälliosa tasapainottaa kivasti vähän liian jämäkän alkoholista tryffeliä. 3p.

Kirsch-Wasser: Tummalla kaakaojauheella päällystetty konvehti, jossa täytteenä on ilmeisesti maitosuklaatryffeliä ja päällä maitosuklaata. Tryffeli on (niin kuin kaikissa varianteissa) laadukkaan tuntuista, herkullisen kosteaa massaa, mutta siinä on aavistuksen liian pistävä alkoholin maku, joka hallitsee liikaa. Maitosuklaa maistuu silti, ja se on maukasta. 3p.

Williams Birne: Ilmeisesti makeutetulla kaakaojauheella päällystetty tryffeli, jossa päällä lienee maitosuklaalla ja sisällä valkoista päärynäliköörillä maustettua tryffeliä. Tämä on varianteista selkeästi makein ja vähiten alkoholinen. Päärynä maistuu, mutta on kuitenkin miedohko. Ehkä vähän pliisu mutta maukas pallero, vahva 3p.

Jamaica Rum: Tummalla kaakaojauheella ja tummalla suklaalla päällystetty, tummaa tryffeliä sisältävä pallo. Onneksi tumma suklaa on oikeasti puolimakeaa, muuten kitkeryyttä olisi ollut liikaa. Tumma kaakaotryffeli ja rommi on varsin klassinen alkoholin ja suklaan yhdistelmä, ja kyllähän se tässäkin toimii varsin mallikkaasti. Ehkä tuon alkoholin lisäämisen olisi kuitenkin voinut toteuttaa aavistuksen hienostuneemmin... 3p.

Varsin tasalaatuisia palleroita, kokonaisarvosana on tasan 3p. Aavistuksen kuivia olivat pallerot päältä, mutta vastapainoksi tryffeli oli laadultaan erinomaisen kosteaa. Vähän suomalaiskansalliseen tapaan oli tosin alkoholin kanssa lotrattu, sofistikoituneempi annostelu olisi ollut paikallaan... Kuitenkin ihan hyviä konvehteja aikuiseen makuun, pienissä määrin nautittavaksi.

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani