Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mischung lindor-nougat-cresta-edel marzipan (200g)
Tuotteen Lindt mischung lindor-nougat-cresta-edel marzipan (200g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 05.01.2017
200g jouluinen pussi suklaisia joulukoristeita. Makuvariantteja on 4 ja pussista löytyy yhteensä 10 koristetta, että melko painavista
yksilöistä on kyse. Kuusessa nämä olisivat varmaan nättejä, minulla ne eivät puuhun asti ehtineet, ja myös todennäköisesti nautin
näiden mausta enemmän viinikaappikylmänä.

Punainen joulukello (lindor): Lindor-palloista en ole koskaan niinkään välittänyt, minkähän makuinen on joulukellon muotoinen lindor?
Noh, ainakin mielestäni suklaata on suhteessa enemmän, mikä on hyvä, sillä täyte tuntuu edelleenkin liian "margariinimaiselta". Lisäksi oli hyvä juttu, että koriste oli sisältä myös pikkuisen ontto, eli suklaan osuus edelleenkin kasvoi… Taidanpa kääntyä arviossani kolmosen puolelle, kyllä tämän ihan mielellään kuusenoksalta pihistäisi hiljaisina jouluyön tunteina… Tai tonttuhan sen söi :-)

Kuu (cresta): Kuun muotoisia koristeita ainakaan meidän kuusessa ei ole ikinä ollut, mistähän tämä aihe on valikoitunut?? No, jouluisuutta tuo kuitenkin käärefolion punainen väri. Sisällä on maitosuklainen kuunsirppi, jossa on täytteenä runsaasti hasselpähkinäkrokanttia sisältävää nougatia. Täyte on herkullista! Tosin 20g kerralla alkaa makeuden puolesta vähän tökkiä, koska krokantti on vähän sokerista. Siksi pienen pieni miinus ja täpärästi jäädään nelosen alle kolmoseen.

Pallokonvehti (edel marzipan): Hölmöä, tämä on ihan normaali kääreellinen konvehti, eikä tässä ole narua... Minusta olisi ollut kivampi että koko pussin sisällön olisi suorilta voinut heittää kuusen oksille (siis jos olisi sinne asti päässyt). Muutenkin tämä valtava marsipaanipallura tuntuu irralliselta lisältä pussiin, siinä on semitumma, hyvin ohut suklaakuorrute, ja sisällä on sinällään ihan hyvän makuista ja sopivan kosteaa marsipaania. Mutta sitä marsipaania on vaan kerta-annokseksi ihan liikaa, ja kuorisuklaata suhteessa ihan liian vähän. Pakko antaa kakkonen.

Kultainen kello (nougat): Taas kellosuklaata, ja palataan taas lindtmäiseen ylimakeaan ja ylitäyteläiseen makumaailmaan. Sinällään maku on ihan hyvä, vähän kuin crestan ja lindorin välimuoto (täytteessä enemmän makua kuin lindorissa, mutta crestan "piristävät" crispit puuttuvat). Arvosanan pitäisi siis varmaan sijoittua noiden kahden väliin, mutta jotenkin kooltaan näin täyteläistä ja hyvin makeaa täytettävä sisältävä konvehti alkaa olla jo omassa suussani liikaa, ja alkaa olla vaikeuksia syödä kello loppuun. Pakko siis laskea pisteitä kakkoseen.

Koska sekoitussuhde varmaan vaihtelee, arvioidaan variantit yksi yhteen, jolloin keskiarvoksi muodostuu 2,5 joka juuri ja juuri pyöristyy kolmoseen. Eivät nämä pahoja olleet, joten kolmosen arvosana on ihan oikeutettu, ehkä enemmänkin miettisin koristeiden kokoa tai sitten sitä, sopisivatko koristeeksi kuitenkin mieluummin ontot suklaafiguurit?

ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset