Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor weiss nappilevy
Tuotteen Lindt lindor weiss nappilevy valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Suklaanapit, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 04.12.2016
100g levy tai oikeastaan 18 kpl yksittäisiä valkosuklaakuorrutettuja pikkupaloja. Päällä on koristeena ilmeisesti tyylitelty Lindtin logo, onko se nyt sitten lohikäärme vai mikä otus... Sisällä on reippaasti valkoista marg... eiku kreemiä, jossa on erittäin selkeä vaniljan maku. Mauttomuus ja rasvaisuus ovat tämän tuotteen avainsanat, eli samalla mitäänsanomaton ja jotenkin äklö. Yksi pikkupala menee hyvin alas, puoli levyä alkaa olla jo liikaa. Suklaata olisi saanut olla reilummin päällä antamassa makua.

Lindtin tuotteisto on muuten todella sekava, nappilevyjä löytyy myös chocoletti-sarjassa, ja creation-sarjassa samanniminen suklaa saattaa olla täysin eri muotoinen ja kokoinen levy... Minusta voisivat yhtenäistää nimeämisen ja koot vähän selkeämmin, tuntuu että joka maassa on vähän erilaiset lindt-tuotteet jotka kuitenkin ovat tavallaan samat...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani