Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt mini pralinés
Tuotteen Lindt mini pralinés valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 19.02.2018
Mini pralines -rasiaa on saatavana kahden kokoisena (ainakin), ja aiemmin täällä on näköjään arvioitu tuo 20 konvehdin rasia (100g). Koska konvehdit ovat täysin samat myös 180g rasiassa (9 varianttia, 36 konvehtia), arvioin tämän maistelemani rasian tähän jatkoksi. 36 rasian aski sisältää kaikkia konvehteja 4 kpl paitsi marsipaaneja appelsiinisena 6 kpl ja pistaasilla 2 kpl. Ulkoisesti rasia on erittäin kiva ja tyylikäs, konvehdit on pakattu kauniisti paperin sisään ja sijoiteltu rasiaan houkuttelevasti. Itse konvehdit ovat moitteettoman näköisiä, kiiltäväpintaisia ja naarmuttomia. Pointsit siis ulkoisille avuille.

Oranges marzipan: Kupolikonvehti, jossa alla on maitosuklaapohja ja päällä valkosuklaata sekä maitosuklaaraitoja. Sisällä on appelsiinilla maustettua marsipaania, jossa ei onneksi ollut ainakaan kovin vahvaa alkoholista vivahdetta. Kohtuu kosteaakin marsipaani oli. Maut olivat selkeät, mutta kokonaisuus oli kyllä aikas makea. Kolmonen.

Pistachios marzipan: Samanlainen kuin appelsiinimarsipaani, mutta nyt maitosuklaisena ja päällä vaaleita raitoja sekä vaaleanvihreä pieni pähkinäkoriste. Valitettavasti tämän kohdalla ulkonäkö on parempi kuin maku, alkoholi maistuu marsipaanissa mielestäni selvemmin ja toisaalta pähkinän hiukan suolainen maku ei sopinut muuten makeaan kokonaisuuteen. Kakkonen.

Orange filling atop dark chocolate heart: Sievä sydämenmuotoinen tummahko konvehti, josta löytyy sisältä yllättäen dovemaisen makeaa ja paksua karamellitäytettä, joka maistuu appelsiinilta. Laadukas, mutta todella makea, tosin jälkimakuna maistuu myös suklaan tummuus. Vahva kolmonen.

Macchiato milk chocolate cup: Tähdenmuotoinen kuppi, jossa kuppi on maitosuklaata ja kantena valkosuklaata, ja sisällä on sitten maitokahvilta maistuvaa täytettä. Kaunis ja kiva, mutta kuten maitokahvikonvehdit yleensä, tunkkainen ja liian makea ja liian miedon kahvinen minun makuuni. Kakkonen.

Champagne truffle: Lieriön mallinen konvehti, jossa alla on maitosuklaapohja ja päällä maitosuklaa-aaltoraidoin koristeltua valkosuklaata. Sisällä on valkoista, todella tiukasti alkoholilta maistuvaa kreemiä. Shampanjaahan tässä ei taasen ole vaan marc de champagnea, ja ilmeisesti myös kirschiä on mukana, ainakin ainesosaluettelossa. Pienempikin terävyys olisi piisannut, nyt peittää alleen aika hyvin kaiken muun. Kakkonen.

Hazelnut nougat: Pieni kuutio, jossa on keskikerroksena vähän vaaleampi nougatkerros. Nougatmassa on maistuvaa, sileää ja joukossa on sitten ilmeisesti hasselpähkinälastuja. Tulee aika lailla wienernougat mieleen. Pieni koko on näin tuhdissa konvehdissa eduksi. Nelonen.

White almond nougat: Samanmoinen kuutio, mutta nyt päällä on kerros valkosuklaata ja massa on vaaleampaa. Sattumia ei ole, ja maku on melkoisen mieto, mutta kuitenkin aito ja hyvä. Tykkäsin, jälleen koosta plussaa. Nelonen.

Dark & milk chocolate with almond cream and almond pieces: Pitkulainen tummahko konvehti jossa päällä on vaaleanruskea Lindt-tekstilaatta. Haukkaan ja yllätyn - sisällä onkin taasen karamellikreemiä ja vaaleaa kreemiä. Yritän makustella, mutta en kyllä löydä mantelinpaloja tai ylipäänsä mantelin makua, enkä kyllä oikeastaan maitosuklaatakaan... Kysymysmerkit jäävät pyörimään mieleen. Karamellikonvehdiksi tämä on ihan ok, kolmonen, mutta ei vastannut kyllä lainkaan kuvausta.

Milk chocolate with crunchy caramelized hazelnut pieces: Pieni kuutio jossa pohjalla on kerros vaaleampaa ja päällä vähän tummempaa suklaata. Päällä on hauska miniminipursotus-ruusuke. Jes, tämä onkin umpisuklaata, kiva! Joukossa on sopivasti rohisevan sokerista hasselpähkinäkrokanttia, tavallaan liian makeaakin, mutta toisaalta se juuri tuo tähän sen crunch-efektin. Tykkäsin, nelonen.

Siinäpä ne, ja painotetuksi keskiarvoksi tulee 3,22. Ulkonäkö lupasi ehkä hiukan enemmän, kokonaisuus maultaan on kuitenkin melko perus ja tylsähkö. Kalliihko hinta-laatu, mutta kieltämättä tyylikäs lahja.Joona 11.12.2017
Erinomaisen näköinen ja laadukkaan oloinen lajitelma yhdeksää eri makuavarianttia konvehteja. Rasia maksoi Citymarketissa 6.45 joten suhteellisen kalliista rasiasta on kyse. Yhtä konvehtia on rasiassa neljä kappaletta, ja muita on kaksi. Aloitetaan:
Dark & milk chocolate with almond cream and almond pieces, 5p
Jännän näköisessä konvehdissa on erinomainen maku. Jopa hedelmällinen- täyte on uskomattoman herkullista. Suklaasta kaakaoista makua. Erinomainen!!
White and milk chocolate with orange marzipan,5p
Marsipaani on aiheuttanut minulle traumoja- muistelen, että en ole ikinä tykännyt. Tämä on myöskin se konvehti, jota on neljä kappaletta. Traumat ovat kuitenkin mennyttä- todella raikas hedelmäinen maku ja pehmeä rakenne takaavat erinomaisen kokonaisuuden. Suklaa saa nyt olla- appelsiinimarsipaani on todella hyvää.
Hazelnut nougat with hazelnut pieces, 4p
Tästä ei ainakaan hasselpähkinää nimen perusteella puutu! Ulkonäön perusteella tulee mieleen enkkulakut- "lakritsi" on tässä tummempaa nougatia ja "täyte" vaaleampaa. Mausta tulee mieleen wiener nougat, tosin tässä konvehdissa on kaakaoisempi maku. Hasselpähkinöistä tulee hieman karvautta, joka ei tee nougatista niin makeaa. Hyvä tämäkin, mutta ei ihan viittä pistettä.
Pistachio marzipan, 4p
Tässä taatusti tämän rasian rumin konvehti- pistaasipähkinä konvehdin yläreunalla. Marsipaani on mietoa, ja suklaata ei tunnu olevan. En sitten tiedä miksi tuo pähkinä oli tuossa päällä, mutta maku on siitä huolimatta hyvä. Pidänkö marsipaanista sittenkin?
Orange filling atop dark chocolate heart, 5p
En ymmärrä itan tarkalleen mitä "atop" tarkoittaa, mutta epäilen että konvehdin yläpuolella on jotakin appelsiinitäytettä, ja alapuoli on umpisuklaata. Ja näin asia myös on! Suklaan ilmeisesti piti olla tummaa, mutta tämä maistuu aivan maitosuklaalta. Fazerinaako? En tiedä, mutta yhtä hyvä jollei parempi. Erittäin raikasta löysää appelsiinitäytettä ja
pehmeää, herkullista suklaata.
Champagne truffle, 4p
Shampanjatryffeli kuulostaa mielenkiintoiselta - mukana on myös alkoholia. Kova suklaakerros pamahtaa rikki, ja sitten maistuu jokin karvas - kyllä, alkoholi. Onneksi kuitenkin tämän etanolin maku jää sen verran laimeaksi, että se ei varsinaisesti haittaa kokemusta. Suklaa hyvää.
Macchiatto milk chocolate cup, 1p
Macchiatto on ilmeisesti jotakin kahvia. Konvehti on hauskan muotoinen, ja todella hieno - tähden muotoinen "kahvikuppi", valkoista täytettä ja päällä suklaahippuja. odotukset ovat korkealla, mutta YÖK! Kahvi on aivan älyttömän pahan makuista. Vahvaa, ja se peittää kaiken muun alleen. Jälkimakukin on aika lailla hirveä.
Milk chocolate with crunchy caramelized hazelnut pieces, 4p
Rasian tylsin konvehti. Varsin kova palanen kyllä on. Maitosuklaa on erinomaisen makuista. Hasselpähkilöistä tummempaa makua, ja kivaa rahisevaa purutuntumaa. Hyvä konvehti, mutta vähän ehkä tylsä.
Almond & Hazelnut soft nougat, 4p
Kivan näköinen konvehti, jolla on röpeilöinen kuorrutus. Hyvänen aika, kun on makea- tulee hieman mieleen Maraboun Dubbelnougat. Maku on kuitenkin erinomainen - makeudesta iso miinus.

Loppusanat: Mahtava rasia, yhtä poikkeusta lukuunottamatta. Lähentelee yhtä parhainta konvehtirasiaa, joita olen maistanut. Arvosanaksi muodostuu lukumäärät mukaan lukien 4. Suosittelen!

Annamari 24.11.2016
Kaunis pieni laatikko, jossa 20 pientä konvehtia ja makuja jopa 9 erilaista.

2 x Dark & milk chocolate with almond cream & almond pieces: Tummasuklaakuori, sisällä kaksiosainen täyte, tummempaa ja vaaleampaa. Karamellinen maku. Makea kokonaisuus, mutta toki (makea) tumma suklaa hieman tasapainottaa. Maukasta! 4 p.

4 x white & milk chocolate with orange marzipan: Kaunis palleromainen valkosuklaakuorinen konvehti tummasuklaisin koristeluin. Täyte on marsipaania, joka maistuu tosi miedosti appelsiinille. Ihan hyvää, mutta ei sekä marsipaanin että appelsiinin maku on todella huomaamaton ja kesy. 3 p.

2 x Hazenut soft nougat with hazelnut pieces: Kanttinen kolmikerroksinen konvehti, jossa ei varsinaista kuorisuklaata. Tuoksu hasselpähkinäinen, semmoinen gianduja-tyyppinen. Rasvaista ja makeaa, ei niin pähkinäistä kuin odotin. Tuo aavistuksen ainakin koostumukseltaan mieleen WIener Nougatin. 3 p.

2 x Pistachio marzipan: Tummasuklaakuorinen konvehti, jonka täytteenä vaaleanvihreää alkoholille tuoksuvaa marsipaania. Ei maistu pistaasille vaan lähinnä jollekin epämääräiselle liköörille. Pettymys. 2 p.

2 x Orange filling atop dark chocolate heart: Tummasuklainen sydän, jossa kaksiosainen täyte - tummaa tryffelimäistä ja vaaleanpaa, joka appelsiinistä hilloketta. Tuoksu on kuin Fazerinassa, oih! Täydellisyyttä! Appelsiini maistuu, makeutta on sopivasti. Loistokonvehti. 5 p.

2 x champagne truffle: Kaunis nappimainen konvehti, jossa kuoressa sekä valko- että maitosuklaata. Täyte on valkoista ja tuoksuu kevyesti alkoholille. Maistuu juuri sille, mille oletinkin. Aikuiseen makuun, vaikkakin alkoholin maku pysyy maltillisena. Suutuntuma pehmeä ja etenkin jälkimaku on miellyttävä. 4 p.

2 x macchiato milk chocolate cup: Tähtimäinen muoto, päällepäin maitosuklaata ja valkosuklaata. Tuoksu on aika voimakkaan kahvinen, samoin on maku. Pehmeää ja rasvaista, samettinen suutuntuma, mutta kahvin maku on ällöttävä. 1 p.

2 x milk chocolate with crunchy caramelized hazelnut pieces: Viehättävä ja tyylikkään yksinkertainen konvehti yksinkertaisella koristeella. Yläpuoli on tummaa suklaata ja pohja maitosuklaata, varsinaista täytettä tässä ei ole. Hieman kovempi kuin monet muut. Karamellisoidut mantelit tuovat mukavaa purutuntumaa ja maistuvat hvyiltä. Makeuttakin on sopivasti. Tätä syö mielellään. 4 p.

2 x Almond & hazelnut soft nougat: Nougat kuutio, jossa päällä kerros valkoista maitoista nougattyyppistä. Nimensä mukaisesti koostumus on pehmeä. Suutuntuma on rasvainen ja maku hyvä, mutta liian makea. Jotenkin hieman ällöttävä. 2 p.

Keskinkertainen kokonaisuus. Ihmettelen, kuka on päättänyt, että yhtä lajia on neljä kappaletta ja muita kaksi. Yksi helmi, muutoin aika peruskauraa, josta selvästi erottuivat kuitenkin ne suosikit. Söpöjä pieniä konvehteja.

Keskiarvo 3,1.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani