Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation acai beere
Tuotteen Lindt creation acai beere valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 22.12.2016
Sokkomaistelu: Lindtin maitosuklaata, kookkaat palat. Täytteenä on valkoista kreemiä ja punaista hilloketta. Makeaa, maitoista ja hyvää, mutta raikkaus jää kyllä täysin uupumaan. Maku on myös kovin mieto enkä erota, mikä hillon maku on. Siispä voimakkaampi maku olisi ollut eduksi. Millehän tämän kuuluisi maistua?

Hanna P 21.12.2016
Lindtin isoja pulleita paloja maitosuklaata. Hyvin, hyvin makea tuoksu on. Sisällä makeaa ja vaaleaa kreemiä ja makeaa mansikkahilloa. Muulla vähemmän makealla hillolla varmaan erinomaistakin, mutta nyt peruskeskiverto tuote. Hyvin makeaa kyllä ja varmaan mansikanystävien mieleen.

Iikka 21.12.2016
Täytesuklaa tuoksuu kindermunalle. Sisällä on pariakin täytettä, joista dominoi aluksi jopa ällöttävä hillo. Tämä hirvitys on täydellinen esimerkki makean ja kirpeän fiaskomaisesta yhdistämisestä tai jostain muusta epäonnistumisesta. Mutta jos ymmärtää laittaa palan kokonaisena suuhun pureskellen, sekoittuu hillo mietoon suklaaseen ihmissuun ymmärtävälä tavalla.

Jarkko 21.12.2016
Isoja maitosuklaatyynyjä. Täyte on kaksikerroksinen: ohut marmeladikerros ja paksu kreemikerros. Hillossa on tervainen maku. En osaa päättä onko tämä hyvää vaiko vastenmielistä. Ehkä vähän lähempänä jälkimmäistä. Erittäin niukka kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani