Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation papaya
Tuotteen Lindt creation papaya valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 01.11.2016
Lindtin pulleita paloja maitosuklaata makealla tuoksulla. Sisällä valkoista kiinteää ja toffeisen venyvää täytettä. Eipäs olekaan toffeeta vaan mangoa tai persikkaa ja ihanan kirpsakkaana! Perinteiset marmeladisuklaat ei ole niin makuuni, mutta tästä ei vaan löydy mitään valittamista, joten joudun antamaan tälle täydet pisteet!

Jarkko 01.11.2016
Maitosuklaisia tyynyjä. Sisällä maitokreemikerros ja erillinen hillokerros. Hillo on raikas ja herkullinen. Liekö suklaasta vaiko kreemistä tulee kuitenkin ihan pienoinen paahtuneen sokerin maku.Kyllä tällaiset raikkaat hedelmätäytteet edelleen kolahtavat minulle. Lindt on aiemminkin osoittanut hanskaavansa tämän tuotesegmentin.

Iikka 29.10.2016
Tyynymäinen suklaapala. Päätän rohkaista itseni ja haukata suoraan puolet pois. Sehän kannatti, mitään ei syöksähtänyt ulos päälleni. Lisäksi sain suuhuni roimasti hyvää vinhaa makua. Sisällä on siis kerrokset moussea sekä ärhäkkää toffeeta (paljastui myöhemmin marmelaadiksi). Hieman kirpeää siis. Toisen palan imeskelen. Suklaakuori pääsee nyt oikeuksiinsa. Laadukkaan maitosuklaakuoren sulaessa pois pääsee jälleen kirpeä aines valloilleen, mutta aikaisempaa lempeämmin. Pidän tuotteesta, vaikken äkkäkkääkään mitä se pitää sisällään. Mousse ei kyllä maistu.

Annamari 26.10.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaata Lindt-tekstillä. Tuoksu on heti raikas ja hedelmäinen. Sisällä on kaksiosainen täyte, valkoista maitokreemiä ja hedelmäistä hilloa. Niinä hetkinä (heti aluksi ainakin), kun hedelmäkastike/hillo maistuu, on maku aivan ihana. Valitettavasti kastiketta on liian vähän ja se ei maistu tarpeeksi. Päällimmäinen fiilis on vain perinteinen maitosuklaa. Rokotan aika kovalla kädellä hillon vähäisyydestä.

Janne J 25.10.2016
Hienoisesti mangolle (?) tuoksahtava maitosuklaa. Makukin viittaa siihen suuntaan (tai johonkin muuhun hedelmään), mutta hedelmäkastiketta on palasen sisällöstä varsin maltillinen osuus ja se ei muodostu hallitsevaksi makuelämyksessä. Palasen sisällä on myös vaaleaa geneeristä maitokreemimäistä täytettä. Vaalea suklaa ei ole mitenkään luonteikasta, tai sitten sitä on vain turhan vähän. Jälkikäteen käteen jää vain nopeasti ohimenevä hedelmäisyys ja makeus. Keskivertosuklaa, ei tehnyt suurempaa vaikutusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani