Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation menthe frappée 47%
Tuotteen Lindt creation menthe frappée 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Jenni V 15.11.2018
Jääkaapista poimittuna tämä täytelevy on after eightiltä tuoksuvaa ja odotankin kovasti miten maku eroaa siitä. Vaaleanvihreä tahnamainen täyte on jääkaapissa jähmettynyt kivaksi kreemiksi, ja huomaan tykkääväni siitä after eightin sokerikreemiä enemmän. Vähemmän tahmaa ja vähemmän pistävää minttua. Minttuisuus onkin yllättävän pehmeää, vaikka väri pepsodentiin vähän liian ärtsysti viittaakin. Semitumma suklaa on kivan lohkeilevaa ja sopii hyvin yhteen minttutäytteen kanssa. Minttusuklaaksi tämä on ihan kiva, ja olen tyytyväinen siitä ettei "virkistävä" minttu viitannut liian pistävään makuun. Jotenkin pliisu, mutta maistuva, kolmosen perustäytesuklaa.

Annamari 20.08.2016
Pakkauksesta jotenkin oletin, että tämä olisi maitosuklaatuote, mutta tummaahan se on, mikä kyllä toki lukee pakkauksessa kun tarkemmin tutkii. Laitan levyn jääkaappiin, kuten neuvotaan. Isojen palojen tuoksu on hennosti kaakaoinen. Sisällä on vaaleanvihreää täytettä, joka jääkaapissa on muuttunut suht jämäkäksi ja hieman sameaksi. Pidän täytteen mausta, se on piristävä, mutta ei liian ärhäkkä minttu. Maku tuo hieman mieleen After Eightin ollen kuitenkin aavistuksen lempeämpi. Aivan hyvää, kuten nyt yleensäkin suklaa ja minttu, mutta tässä ei ole kyllä ei yhtään mitään uutuusarvoa! En oikein ymmärrä, miten tämä on yhtään enemmän "refreshing" kuin mikään muukaan minttusuklaa ja en koe, että levyn kylmentäminenkään vaikuttaa tähän mitenkään. Hyvää, mutta turhaa. 3,5 pistettä pyöristyen neljään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani