Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello mango lassi
Tuotteen Lindt hello mango lassi valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,60 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 29.09.2016
Lassi, tuo intialaisten ravintoloiden tarjoama mystinen jogurttijuoma. Nyt myös maitosuklaisen suklaalevyn täytteenä! Koska makuna on mango, on tavallaan odotettavissakin, että täyte on raikasta. Ja se onkin nyt todella raikasta ja siitäkös minä tykkään! Tämä kirpsakkuus saattaa ihan hitusen mennä jo överiksikin, kun kyseessä on kuitenkin mango, eikä esimerkiksi passionhedelmä, mutta en anna senkään häiritä. Täytteen maku toimii hyvin melko neutraalin maitosuklaan kanssa, joka ei yksistään maistuisi varmaan muulta kuin sokerilta. Hieno tasapaino, loistavaa mässäilyyn!

Hanna P 28.09.2016
Sydämiä pinnassaan näissä paksuissa paloissa maitosuklaata. Tosi makee tuoksu. Kiinteä valkoinen täyte, joka yllättää sitruunaisella maullaan! Jännä makeuden ja kirpeyden kombinaatio. Loppujen lopuksi rakastun tähän suklaaseen, joten vitonen taitaa olla arvosanana ainut vaihtoehto.

Janne J 27.09.2016
Hedelmäinen tuoksu, hieman keinotekoinen sellainen. Vaalean maitosuklaakuoren alla on paksusti valkoista massaa, joka maistuu hyvin voimakkaasti mangolle. Vaikkakin pidän yleensä mangosta, ei tämä yhdistelmä oikein sytytä. Mango maistuu kyllä kohtuullisen aidolle, eli tietynlaista laatua on havaittavissa, mutta itse suklaata olisi saanut olla selvästi enemmän. Suutuntuma on lisäksi hieman jauhoinen ja jälkimaku hieman pistävä.

Iikka 27.09.2016
Maitosuklaatyyny tuoksuu hurmaavalle! Sisällä on vaaleaa kirpsakkaa täytettä. Maku on niin karkkinen, että odottaa ihan koska alkaa kielen päällä poksahdella. Sitä ei tapahdu, mutta mutta en rankaisen siitä arvostelussa. Makea herkkumaitosuklaapala, jonka päällä on vieläpä mukava tervehdys. Jos olisi poksahdellut, olisin antanut kutosen!

Annamari 17.07.2016
Monet Hello-sarjan tuotteen ovat olleet mieleeni, mitenkähän lie tämän mangolassin laita. Ainakin pakkaus on taas kiehtova ja pidän etenkin siitä, että foliokääre on raikkaan värinen, tällä kertaa kirkkaan keltainen. Tuoksu on houkuttelevan raikas, sopii kesäpäivään. Maitosuklaakuoren alla on vaaleankeltainen jämäkkä täyte, jonka tuoksu on maitoisan hedelmäinen. Aluksi täytteen maku on kirpakkaa, mutta hyvin pian suun valtaa joku kitkerä ja pistävä maku. Miksei maku voisi vaan pysytellä siinä, mitä se on aluksi. Maku ei vastaa todellakaan tuoksua eikä tuo mieleen maitoisaa mangolassia. Joku ihan karsean paha maku tässä on. Valietttavasti ei tee mieli ottaa tätä yhtään lisää, sen vuoksi vain 1 p.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani