Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation passion frappée
Tuotteen Lindt creation passion frappée valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 5,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 24.10.2016
Kookkaat palat eivät ole mieleeni, mutta makuhan tässä ratkaisee. Kirpsakkaa täytettä, joka ei ole liian valuvaa. Maitosuklaa on rasvaista ja makeaa, kuten merkillä yleensäkin, mutta etenkin näin jääkaappikylmänä se ei ole häiritsevää lainkaan ja muutenkin kirpsakka täyte tasapainottaa. Aluksi täyte maistuu voimakkaammin ja sitten myös suklaan makua tulee mukaan. Passion on yksi suosikkiyhdistelmäni suklaan kanssa ja tässä(kin) se on saatu toimimaan. Taisi unohtua mainita, että hyväähän tämä on, todella hyvää!

Jarkko 24.05.2016
Kovaan hintaan (lähes 4¤) myytiin tätä maitosuklaista täytesuklaalevyä eilen lähimarketissa, mutta oli sen verran houkuttelevan oloinen tuote, että en pystynyt vastustamaan. Tuote päätyi siis ostoskoriin. Ja nyt minä syön sen tai sitä, ainakin arvioin. Maitosuklaakuoren alta paljastuu varsin kirpsakka täyte. Kirpsakkuutta toki odotinkin, kun passionista on kyse, mutta jotenkin pääsi kuitenkin yllättämään. Ja jos ihan reheellisiä ollaan, niin en lähtisi väittämään tätä täytteen makua puhtaasti passioniksi, vaan seassa on jotain muutakin. Ainesosaluettelo on niin pitkä etten meinaa jaksaa loppuun lukea. Olipa se sitä tai tätä, niin makuhan tässä nyt ratkaisee. Näin kesän kynnyksellä suklaan raikas maku kyllä ilostuttaa ja onhan tuo maku kuitenkin melkein passionin. Tämä on sellainen herkuttelu- ja mässäilysuklaan välimaastossa majaileva tuote, että onnistuu kyllä minua miellyttämään ihan täysillä, lähinnä sen mässäiltävyysnäkökulman ansiosta.


ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani