Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt gourmet-eier mischung
Tuotteen Lindt gourmet-eier mischung valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 06.06.2016
Pussillinen yksittäiskäärittyjä pitkulaisia pääsiäismunia kolmella eri täytteellä.

Preiselbeere-Zabaione: Maitosuklaamuna, joka on kooltaan suht kookas laitettavaksi kerralla suuhun. Kuoren suklaa on makeaa. Sisällä on kaksiosainen täyte; punainen marjaisa ja valkoinen tahna. Lisäksi toinen pää munasta on ihan ontto. Marjatäytteessä on jopa marjaisia sattumia eli se ei ole aivan sileää. Marjatäyte itsessään on ihan hyvää. Valkoinen täyte puolestaan on hieman pistävän makuinen alkoholista johtuen. Kokonaisuus on "ihan ok" eikä alkoholi puske ihan liikaa läpi. Kuitenkaan toista ei tee mieli syödä. 2 p.

Cappuccino-Sahne: Maitosuklaamuna tämäkin, sisällä on kaksi kreemiä, vaalea kermainen ja ruskea melko hennosti kahvilta maistuva. Vaikka en lainkaan kahvista välitä, pystyy tämän syömään. Ei tosiaan kuitenkaan mikään suosikkimakeinen. 2 p. Kuitenkin ehdottomasti pakkauksen paras suklaa.

Eierlikör- Vanilje: Tämä muna poikkeaa kahdesta muusta värinsä puolesta, se on tummaa suklaata. Myös tuoksu tässä voimakkaampi ja jo sen perusteella haistaa liköörin. Silmämääräisesti täytteitä on vain yksi, melko löysä valkoinen ja voimakkaasti likööriltä maistuva. Täyte yksistään on pistävää ja alkoholista. Aluksi maku on vain liköörimäinen, mutta loipussa kun suklaa sulaa, maistuu myös se. En kuitenkaan halua maistaa toista, vaikka jälkimaku ei ihan kaamea olekaan. 1 p.

Keskiarvo 1,67 --> 2. Jäi melkoiseksi pettymykseksi tämä munakokoelma. Ehkä se täytyy uskoa, että alkoholin ja suklaan yhdistäminen ei ole minun mieleeni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani