Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt Swiss premium napolitains chocolats assortis
Tuotteen Lindt Swiss premium napolitains chocolats assortis valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Jenni V 19.11.2016
Lindtin napolitaineja saa eri kokoisissa pakkauksissa ja erityyppisissä rasioissa, mutta makuvalikoima on käsittääkseni aina sama, neljä maitosuklaista, yksi valkosuklainen ja yksi tummasuklainen variantti. Napolitainit ovat keskenään muodoltaan samanlaisia, reippaan 6g painoisia raamitettuja laattoja, joissa on päällä Lindt-teksti. Formaatti on minusta kiva, ja variantteja on sopiva määrä.

Pähkinämaitosuklaa: Pähkinä on rouhittu suklaan joukkoon ERITTÄIN pieneen palakokoon, minusta vähän liiankin piiperrystä, menee jo jauheen puolelle. Maku on silti ihan ok, makea pähkinäsuklaa, Maraboun sweitzer nöt tulee mieleen. Kolmonen.

Lindor maitosuklaa: En pidä lindor-palloista, joten en odota napolitain-versiolta suuria. Maitosuklaata on ehkä suhteessa vähän reilummin kuin pallossa, mutta silti tuon täytteen mauton rasvaisuus häiritsee, vanilja maistuu täytteessä enemmän kuin kaakao. Kakkonen.

Cresta maitosuklaa: Jaahas, tämä taitaa olla samaa settiä kuin Lindor, mutta nyt onkin täytteeseen piilotettu runsaasti rouskuvaa ja makeaa krokanttia. Ei hullumpi korjausliike, nythän tässä on jo ideaa... makeus tasapainottaa rasvaisuutta, ja toisaalta taas kreemin mauttomuus vie pois ylimakeutta. Toimii, annanpa nelosen, tosin juuri ja juuri.

Cresta valkosuklaa: Sama kuin edellinen mutta valkosuklaisena... Nyt jo ylimakeus pelottaa etukäteen, mutta jopas, tämähän oli jopa parempaa kuin maitosuklaa! Krokantin joukossa maistuu nyt selkeästi myös pähkinä, ja sekös sopii loistavasti valkosuklaan aromiin. Toisaalta valkoinen kreemi on taas niin mautonta täytteenä, että krokantti ei ole liian makea lisuke valkosuklaaseenkaan, näin napolitain-kokoisena. Nelonen.

Semitumma 49%: Tämä taitaa olla se eniten epäsuosiossa oleva variantti sekoituksessa, mutta minusta sen mukanaolo on perusteltu, olisi aivan liian ylimakeaa ja rasvaista settiä ilman tätä. Toisaalta liiankaan tummaa se ei olisi saanut olla muihin variantteihin nähden, joten semitumma on minusta aivan oikea valinta, varsinkin, kun tämä tuntuu olevan varsin laadukasta semitummaa, kaakao maistuu selkeästi eikä sokeria ole liikaa. Rakenne on myös mukava, vähän kaakaojauheinen mutta suussa sulava. Kolmonen.

Maitosuklaa: Perinteisistä perinteisintä suklaata, juuri sellaista kun sveitsiläiseltä voi odottaa. Makeaa, vaaleaa, suussa paksuksi massaksi sulavaa ja kermaista... Itse kuitenkin söisin mieluummin Fasun sinistä joten annan vain kolmosen.

Kaiken kaikkiaan keskiarvoksi muodostuu 3,17 eli selkeä kolmosen sekoitus tämä on. Minun makuuni kokonaisuutena ehkä vähän ylimakea ja rasvainen, mutta silti laadukkaan oloinen ja sekoituksesta riittää vähän jokaiselle jotakin.

Annamari 31.05.2016
Laatikollinen pieniä suklaalevyjä yksittäiskäärittyinä.

Lindor: Maitosuklaata, jossa tyypillinen makea ja maitomainen tuoksu. Ohut kuori ja sisällä hieman pehmeämpi massa. Rasvaista ja makeaa, hyvää! 4 p.

Milch-Nuss Lait-Noisettes: Ei merkittävää tuoksua. Maitosuklaan joukossa on pieniä hippusia pähkinää. Pähkinä maistuu ja tuntuu, mutta sitä saisi olla selvästi enemmän ja maku saisi olla pähkinäisempi. 3 p.

Cresta Blancor: Valkosuklaakuorrutteinen pala, jonka sisällä täyte, jossa keksimäistä murua. Maitoinen tuoksu. Haukatessa suklaa rouskahtaa kivasti, mutta on kuitenkin hyvin pehmeää. Makeaahan tämä valkosuklaa on, mutta jollain tapaa rouske hieman taittaa makeutta, vaikka toisaalta ei siinä oikein mitään makua ole. Ehkä se vain vie huomion liiasta makeudesta. Ihan OK valkosuklaaksi. 2 p.

Cresta Classic: Lähes tuoksuton tuote. Tässä on maitosuklaakuori ja sisällä rouskeinen täyte, jotain hieman keksimäistä murua. Rouskuvaa saisi olla enemmänkin! Tekstin mukaan tässä pitäisi olla nougatiakin, mutta sitä en maista. Sen vuoksi pienoinen pettymys. 2 p.

Noir: Tummaa suklaata, jossa paperinen tuoksu. Napsahtaa, mutta on siitä huolimatta melko pehmeää ja mukavasti suuhun sulavaa. Sopiva makeus ja kaakaoinen maku, joka säilyy samanlaisena imeskelystä huolimatta. Lopuksi kuitenkin jää tunne kuin olisi syönyt kaakajauhetta, ei siis koostumuksen vaan tylsän maun vuoksi. Perustummaa 3 p.

Extra Au Lait: Ihanan makea ja maitomainen tuoksu. Onpahan perinteinen keskieurooppailainen maitosuklaa juuri makeuden ja maitoisuuden vuoksi. Itse pidän vähän vähemmän makeasta. Hieman halvanoloista tämä on. 2 p.

Keskiarvo 2,8 -->3
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani