Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor caramel
Tuotteen Lindt lindor caramel valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 18.06.2018
Oranssinkultaisessa kääreessä on taas tuttu maitosuklainen lindor-pallo, jonka tuoksu on voimakkaan karamellinen. Maitosuklaakuori on ohut, sisällä on runsaasti rasvatöhnätäytettä, jossa tällä kertaa on voimakas karamellin maku, aavistuksen suolainen sellainen. Tosi rasvaista tämä on, ja makeaa, maku täytteessä on ihan ok, mutta sitä on yksinkertaisesti suhteessa kuoreen aivan liikaa. Karamelli-suklaa -makukombo toimii, mutta tässä palluramuodossa ei. Kakkonen.

Annamari 23.02.2016
Jälleen yksi uusi Lindor-maku testissä. Nyt voi kyllä odottaa makeutta, kun yhdistetään jo itsessään makea Lindor caramelin makuun. Ihan jännittää! Tuoksu on jo selvän karamellinen ja kinuskinen, houkutteleva. Kuori on pehmeähköä maitosuklaata. Jo itse kuori on todella makeaa, sokerisen vaniljaista maitosuklaata, jonka koostumus on sileä. Sisällä on hieman vaaleampaa tahnaa, joka on todella rasvaista. Kuitenkin pidän siitä ihanasta tunteesta, kun se sulaa suuhun, kuin samettia (ihan niinkuin olisin samettia syönyt!)! Karamellinen maku on selkeä ja tuo runsaan makeuden tähän. Aluksi maku on parempi mutta jälkimaussa on jotain pistävää. Ei näitä pysty montaa syömään, tuksin yhtäkään kerralla. En silti kiistä, etteikö tämä olisi ihan hyvää. Tyydyttää ainakin makeanhimon hetkessä. Ei kuitenkaan Lindor-parhaimmistoa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani