Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor cocos
Tuotteen Lindt lindor cocos valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 08.03.2018
Maitosuklaalla kuorrutettu valkoista kreemiä sisältävä kuula tuoksuu miedon mukavasti kookokselta. En ole yleensä ollut näiden pallosten ystävä, mutta täytyy sanoa että tämä oli yksi onnistuneimpia... Kreemi on silkkisen sileää ja kookos maistuu juuri sopivasti, eikä ole liian makeaa. Tykkään siitä että hiutaleiden sijaan täytteessä oli käytetty kookosjauhetta. Pinnan makea maitosuklaa sopi oikein loistavasti täytteeseen. Taidanpa antaa suorastaan nelosen, yleensä näitä kuulia nauttii mielellään kerralla vain yhden, mutta näitä olisi voinut mennä kaksikin :-)

Annamari 08.02.2016
Ensiksikin täytyy kommentoida, että mukava että Helsingin Stockman myy Lindor-kuulia yksittäin. Vielä kun saisi kaikki maut sinne!

Nyt maistelussa kookos-Lindor. Jännityksellä odotan, koska yleisesti kookosjutut, kuten esimerkiksi Bounty-patukka eivät kuulu suosikkeihini. Kääre on ihana ja kaunis turkoosi. Kuula on maitosuklainen. Tuoksu on heti selkeän kookoksinen ja pehmeä. Täyte on valkoinen kreemi. Ihana Lindoreiden rasvaisuus ja pehmeys valtaa suun. Makeaa on ja voista, mutta jostain syystä se ei näissä häiritse. Kookoksen maku on saatu miellyttävän pehmeänä ja tunnistettavana mukaan. Ja pidän siitä että koostumus on sileä, vaikka voisihan mukavan lisän tuoda kookoshiutaleet jossain muodossa. Ehdottomasti näiden kuulien parhaimmistoa, todella vahva nelonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset