Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation amarettini
Tuotteen Lindt creation amarettini valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 28.11.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaisia kookkaita paloja ja vaalea täyte. Tuoksu on maitoinen. Yllättävän kovaa koostumukseltaan kun haukkaa. Tuoksussa on myös pähkinäisyyttä. Täyte on rohiseva. Amarettoa? Mantelimainen maku. Makeaa, mielenkiintoista ja hyvää.

Janne J 27.11.2016
Vaaleaa maitosuklaata valkoisella täytteellä. Tällä kertaa kyseessä ei olekaan pelkkä maitokreemi, vaan seassa on jotain, joka tuo mieleen Amaretto-manteliliköörin ja marsipaanin. Suutuntuma on sileä. Tämän suklaan hyvyys riippuu pitkälti siitä, tykkääkö Amaretosta, mutta kyllä tämä meikäläiselle upposi irvistelemättä. Ei kuitenkaan mikään täysosuma suklaana.

Hanna P 27.11.2016
Lindtin isoja paloja täytesuklaata. Hyvin makea tuoksu. Vaalea, rouskuva ja pehmeä täyte. Onko karvasmantelia maussa? Rouske ja pehmeä maku plussaa, mutta makeus liiallistakin. Arvosana 2,5 pyöristyy kolmoseen.

Iikka 27.11.2016
Maitosuklaakuoren alta paljastuu vaalea amaretolta maistuva täyte. Kaakao ei maistu, mutta tuote on todella makea. Mutta syöhän tätä juuri sen amareton vuoksi pari palaa!

Jarkko 26.11.2016
Vaalea suklaa, vaaleampi täyte. Pientä rohinaa ja marsipaanin makua havaittavissa. Rohina häiritsee, koska silppu on liian pientä. Marsipaanihan on aina ollut ehdoton nou-nou.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani