Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse caramel-macchiato 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse caramel-macchiato 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 01.11.2016
Sokkomaistelu: Makean kaakaoinen tuoksu. Täytteenä on vaaleaa paahtuneen toffeen tuoksuista kiinteää massaa. Hyi kauhea, eihän tämä mitään toffeeta olekaan vaan kahvi maistuu! Mutta lopulta ei tämä niin kahvilta maistukaan, lähinnä mokkaiselta. Täyte on yksinään pahaa, mutta suklaan kanssa maku menettelee. Voiko arvion, joka edes sisältää sanan "kahvi", päättää kolmeen pisteeseen? Harvinaisen hyvä kahvia sisältävä suklaatuote.

Iikka 29.10.2016
Kahvi tuoksuu tumman kuoren takaa. Tyynyn sisällä on siis kahvista moussea. Jostain syystä suklaasta ei irtoa makua ollenkaan. Makeutta on kylliksi. Kelpo herkuttelupala tai mässysuklaa.

Hanna P 29.10.2016
Lindtin tummaasuklaata yllättävän vaniljaisella tuoksulla. Sisällä vaaleankermainen täyte, ei kai tämä ole kahvia? Suuri on pettymykseni, sillä vielä en ole Lindtin suklaaseen pettynyt, mutta nyt petyn...En tykkää kahvista! Keikun arvosanassa ykkösen ja kakkosen välillä ja kyllähän tätä syökin eli sikäli voisi antaa kakkosen, mutta ei! Olen pettynyt ja itselleni uskollinen eli en tykkää tästä!

Jarkko 29.10.2016
Tummasuklaisia tyynyjä. Maku on kermakahvinen ja kitkerä. Liian paljon kahvin makua, ei ole kahvisuklaat ennenkään olleet minun suosikkeja. Onkohan tässä jotain rouskettakin mukana, mahdollisesti... Kokonaisuus on todella makeaa ja jälkimaku on vain kuiva.

Janne J 25.10.2016
Tummaa täytesuklaata. Napsahtaa aika napakasti poikki ja suu tapaa mokkaisan täytteen. Tässä on tehty monta asiaa oikein, suklaa on tummaa, sitä on riittävästi ja mokkaisuus ei ole yliampuvaa. Makeuden suhteen olen kahden vaiheilla, ehkä sokeria olisi voitu käyttää hieman vähemmänkin. Suutuntuma on lopuksi aika kuivakka ja mokka maistuu suussa pitkään yhdessä kaakaon kanssa. Toimiva tapaus, tässä oli jo jotain elämyksellisyyttä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset