Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt edelbitter mousse minze 70%
Tuotteen Lindt edelbitter mousse minze 70% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (täyte).
 

Annamari 23.04.2016
Sokkomaistelu: Pulleita tyynyjä tummaa suklaata, päällä lukee Lindt. Kovan ja melko paksun kuoren alla on kaksikerroksinen täyte, tummaa ja valkoista. Itse suklaa on tummuudesta huolimatta hieman makeaa, mutta myös hyvä kaakaoista. Täyte ja sen maku jää täysin arvoitukseksi. Hei, ehkä tässä on minttua! Aluksi tuntuu, etten tykkää tästä yhtään, mutta yhtäkkiä hammastahnamaisuus koukuttaa. Tälle on annettava 4 pistettä, vaikka aluksi ajattelin jotain ihan muuta.

Janne J 21.04.2016
Tyypillinen tumman suklaan tuoksu, mukavan isot palaset. Pahsuhkon tumman ja maltillisesti makean suklaakuoren sisällä on jotain valkoista täytettä. Vaikka kuinka makustelen, en keksi mitä se on. Tumma suklaa sen sijaan hurmaa upealla kaakaoisuudellaan ja sileällä koostumuksellaan. Nautiskelusuklaa aikuiseen makuun. Suuhun jäi miellyttävä kaakaon maku pitkäksi aikaa. Sokkomaistelun jälkeen minulle paljastui, että tässä oli minttua. Hämmentävää, että siihen ei tullut kiinnitettyä huomiota. Syytän maisteluissa tätä edeltävänä suklaana nautittua minttusuklaata - tai sitten nyt on kyseessä THE minttusuklaa, jossa minttu ei häiritse piirun vertaa :-)

Iikka 21.04.2016
Tumma tyyny. Tuoksuu minttuiselle. Villi veikkaus tuoksun ja näön perusteella: aftereightmäinen tuote. Haukatessa veikkaus paljastuu vääräksi, sillä täyte on kiinteää. Lienee minttua kumminkin. Maut jää puolitiehen, vaikka itse tumma suklaa tuntuu liian makealta. Suuret palat alkavat etoa kahden jälkeen.

Hanna P 21.04.2016
Pulleita ja isoja paloja Lindtin suklaata. Tuoksuuko tässä minttu? Sisällä valkoista ja kiinteää täytettä. Mitä tämä on? Tummasuklaa maistuu vahvasti, mutta täyte ei vaan maistu. Ihanko vaan sokeria vai minttua vai mitä...turhauttavaa! No, eipä ole mitään tämmöistä ennen maistanut et siitä pojot!

Jarkko 20.04.2016
Tummasuklaisia tyynyjä. Sisällä on söpön vihertävää, minttuista kuivaa massaa. Jälleen kerran mintun maku peittää kaikki muut maut alleen ja itse suklaasta maistaa vain pienen kitkeryyden. Tylsistä tylsin yhdistelmä, mutta syötävä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani