Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello sundae choco
Tuotteen Lindt hello sundae choco valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Hanna P 27.03.2016
Isoja ja pulleita palasia maitosuklaata pienin tekstein tai kuvin. Huhhuu, tosi makea tuoksu! Sisällä päällekkäin kiinteää valkoista täytettä ja tummanviolettia hilloa. Kiva idea, mut maku on hyvin pliisu. Ihan hyvä, muttei mitenkään ihmeellinen tuote ja maku.

Annamari 17.03.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaata, reilut palat. Sisällä kaksiosainen täyte, alla vaalea kreemimäinen kerros ja päällä lähes musta löysempi kastikemainen juttu. Tuoksuu hieman Kinderille. Myös maussa kreemitäyte on hallitseva. Jotain kevysti rouskuvaakin tämä sisältää, mutta rouskeet ovat tosi "kesyjä", vähän kuin vahingossa tuotteeseen eksyneitä paperin palasia. Makeaa ja ihan hyvää, mutta todella persoonatonta. Maku jää mysteeriksi.

Jälkikäteen todettava, että monet Hello-sarjan tuotteista ovat paljon enemmän makuuni.

Jarkko 17.03.2016
Maitosuklaatyynyn sisällä on todella tummaa ja vaaleaa täytettä omissa kerroksissa. Kokonaisuudesta ei irtoa selkeitä makuja. Tumma täyte voisi olla vaikkapa kahvia tai kaakaota tai jotain muuta, se on varsin epämääräinen (jälkitarkastelussa osoittautui kaakaoksi). Jotain pieniä rouskeitakin (paljastuivat jälkikäteen manteliksi) suuhun jäi pyörimään.

Iikka 17.03.2016
Hello +sydän lukee suuren suklaatyynyn päällä. Haukkaan rohkeasti palasesta puolet pois. Hieman ällöttävä maku tuli suuhun. Tyynyn sisällä on kahta täytettä, vaaleaa ja tummaa. En saa käsitystä mitä näiden täytteiden pitäisi olla. Silmä ja suu aistii myös pähkinän, ei toki makuaistilla. Kyllä tätä kuitenkin syö, eikä parin palan jälkeen enää ällötäkään.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani