Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello salted caramel
Tuotteen Lindt hello salted caramel valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 23.04.2016
Sokkomaistelu: Palojen perusteella kyseessä Lindtin Hello-sarjan tuote. Makea tuoksu. Halkaisen palan ja kuoren alta purskahtaa venyvä, mutta löysä toffee täyte ja sitä on kohtuullisen runsaasti. Tosi makeaa! Liian makeaa. Suuhun jää toffeesta tahmainen olo. Tämä ei toimi tänään. Jälkimakuna outo pistävä makeus (jonka jälkikäteen hoksaan johtuvan suolaisuudesta). Makea, makea. Onkohan tämä sitten, Hello my name is Makea.

Jaa, kumma juttu, että suolaisuutta en löytänyt kuin outona sivumakuna.


Jarkko 21.04.2016
Toffeen tuoksuisia maitosuklaatyynyjä. Varsin maukas onkin tämä yhdistelmä vaikka toffeen seasta pukkaa selvästi suolan makua. Enpä lähde sitä enempää kritisoimaan, toimii ihan mukavasti. Toffeen maku katoaa liian nopeasti tai sitten suklaa sulaa liian hitaasti. Sileästä toffeesta moraalista plussaa.

Iikka 21.04.2016
Paksusta maitosuklaasta tuntee makean tuoksu jo kauas. Puraistessa huomaa että sisällä on valuvaa ja venyvää toffeeta. Onko tässä toffeessa suolaa...? Todella toffeinen ja makea kokonakisuus, ja palaa imeskelee yllättävän kauan. Makua riittää pitkään yhdestä palasta.

Hanna P 21.04.2016
Iloisilla teksteillä koristeltuja isoja ja pulleita palasia maitosuklaata. Tosi makea tuoksu. Sisällä on makeaa ja venyvää toffeeta. Voinen maku ja suutuntuma. Kovin makea ja pidemmän päälle ällöttäväkin suklaa kenties. Vähästä hyvää ja poistaa kyllä makeannälän. Melko tavanomainen ja särmätön tuote kumminkin.

Janne J 20.04.2016
Houkutteleva maitosuklaan tuoksu. Suklaan sisältä paljastuihin runsaasti piirun verran suolaista toffeetahnaa, joka on sen verran voimakkaan makuista, että vie täysin huomion suklaasta. Jos tämä olisi konvehti, niin jäisi kyllä meikäläiseltä rasiasta noukkiessa viimeisten joukkoon. Toffeen ystävälle varmaan ihan ok pläjäys, mutta meille muille saattaa maistua joku suklaisempi suklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani