Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor haselnuss levy
Tuotteen Lindt lindor haselnuss levy valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,40 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jarkko 28.11.2016
Maitosuklainen täytelevy, jonka sisällä pähkinärouhetta ja... margariinia? Maussa on aavistus daim-tyylisä makua. Pähkinä ei rousku lainkaan. Tämä kombo on yllättävän maukas, sillä tästä ei löydy edes sellaista ylipaahteista makua, jota jostakin syystä odotin. Pähkinäsuklaiden aatelia.

Janne J 27.11.2016
Makean tuoksuista pehmeää maitosuklaata. Makeaa on myös tahna suklaan sisällä ja pistää arvuuttelemaan, että mitähän tämä lienee. Kenties pähkinäistä kinuskia? Suutuntuma on valloittavan sileä. Mutta onhan tämä aivan huikean makeaa, mutta jotenkin se nyt tuntuu kuuluvan asiaan. Oikein hyvä konvehtimainen jälkiruokaherkku, mutta ei näitä makeuden puolesta pystyisi montaa syömään. Jätti hyvän maun suuhun pitkäksi aikaa.

Hanna P 27.11.2016
Lindtin maitosuklaata pienin rouhesattumin. Tuoksu on TODELLA makea. Pehmeää suklaata ja makeaa kreemiä lisäksi sisässä. Voisi maistua, jos ei olisi suklaata viikkokausiin saanut, mutta näikseen on kyllä ihan liian makea ja voinen. Koska syömiskokemus jokseenkin ällöttävä tyydyn kakkoseen. Tarjoa tätä vihamiehellesi joulun makeanähkyn jälkimainingeissa.

Iikka 27.11.2016
Aivan mahtavan pehmeän tuoksuinen maitosuklaapala. Suussa sulavan suklaan alla on makeaa karamellimoussea. Kokonaisuus on todella makea. Luultavasti kaksi suurta palaa on maksimi yhdellä istumalla. Tässä oli potentiaalia vaikka mihin, mutta järjetön makeus tiputti pisteet.... neloseen.

Annamari 26.11.2016
Sokkomaistelu: Lindtin maitosuklaata, joka on pehmeää ja tuoksuu makealle. Makeaa onkin ja rasvaista myös ja seassa on sattumia. Ehkä pähkinää? Jollain tapaa pidän tästä Lindorille tyypillisestä makeudesta, mutta sattumat ovat mauttomia ja jäävät vaan hampaisiin ja ärsyttävät.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani