Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt Irish cream
Tuotteen Lindt Irish cream valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Hanna P 27.03.2016
Lindtin pallero palanen maitosuklaata, joka ei tuoksu juuri miltään. Sisällä vaaleaa ja kiinteää täytettä, liekö jotain likööriä vähän joukossa? Onneksi vähän eikä hyökkäävästi! Vaan muutoin on kovin mauton tämä tuote. Menee aivan hyvin alas, muttei jää kaipaamaan.

Annamari 17.03.2016
Sokkomaistelu: Tyynymäinen pala maitosuklaata. Sisällä vaaleaa tahnamaista täytettä. Voimakas alkoholinen tuoksu. Maistaessa alkoholisuus vaan voimistuu. Liian pistävä alkoholinen maku, muuta selkeämpää makua tässä ei kyllä erotu. Munalikööri? Itse suklaa perushyvää ja makeaa ja toisaalta alkoholisuklaaksi suht ok.

Jarkko 17.03.2016
Paksu maitosuklainen tyyny. Sisältä löytyy vaaleanruskeaa massaa (ei nestettä), jossa on selvä alkoholin maku. Alkoholia en osaa tarkemmin erotella, mutta sen maku on aina voimakkaimmillaan juuri palasen puraisun jälkeen. Alkon voimakkuus loivenee syödessä. Ihan ok, ei ihmeellinen. Ei vaadi uudelleentapaamista.

Iikka 17.03.2016
Paksuja tyynyjä jotka sisältävät makeaa ja supersuussasulavaa marsipaanin taikka karvasmantelin oloista ainesta. Suklaa itse on vain mauton kuori tälle ihanaiselle sisukselle. Toista palasta syödestä, tulen tulokseen, että kyseessä lienee kermalikööri. Helkkarin hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani