Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor caramel levy
Tuotteen Lindt lindor caramel levy valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Hanna P 27.03.2016
Lindtin maitosuklaapaloja vaaleanruskealla täytteellä. Öh, hieman kahvinen tuoksu. Voinen suutuntuma, mut yllättäen ei kahvia maussa. Joku jouluinen tunkkainen piparkakkutaikina tulee mieleen, mutta aivan ok suklaa kumminkin. Hieman kahvia jälkimaussa siispä pisteet vain kaksi.

Annamari 17.03.2016
Sokkomaistelu: Maitosuklaalevyn palanen, päällä Lindt-teksti. Onpahan makea ja toffeinen tuoksu! Huh. Suklaakuoren, joka muuten on todella pehmeää, sisässä vaaleaa tahmaista täytettä. Täyte on todella, todella makeaa ja rasvaista. Nyt jopa Lindtille tyypillinen makeus on mennyt överiksi. Makean nälkään todellakin sopii tämä tuote, mutta ei tätä montaa palaa syö kerralla.

Jälkikäteen täytyy todeta että kuulamaisena Lindor-pallona tämä toimii hieman paremmin kuin levynä.

Jarkko 17.03.2016
Hyvä toffeen tuoksu. Maku hieman paahteisen sokerin. Suklaan sisällä on massaa, jonka seassa toffee on (vaikka kuvittelinkin ensin nähneeni toffeen ja suklaamassan omina kerroksinaan...). Tämä on todella makeaa suklaata, mutta myös maukasta.

Iikka 17.03.2016
Mainion tuoksuista Lindtin maitosuklaata. Keskeltä löytyy karamellikerros, josta olen tunnistavinani kahvin makua. Jotenkin niin sopivan pehmeää, makeaa ja maistuvaista! Levyllinen hurahtaisi nopeasti alas!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani