Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt hello coffee blast patukka
Tuotteen Lindt hello coffee blast patukka valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Iikka 23.05.2016
Palasessa tuoksuu kahvi. Maitosuklaa alla on mössöä, mihin on sotkettu jäämiä kahvinpavusta, ja onko jotain keksistä mukana..? Tuote korvaa sekä kahvin että kahvileivän. Lisää tällaista, nam!

Annamari 23.05.2016
Sokkomaistelu: Paloista päätellen Lindtin Hello-sarjaa. Heti nenään iskee kahvinen haju. Yhyy. Täyte on valkoista ja ruskeapilkkuista. Koostumuksessa on hento rouskuvuus ja maku on kitkerän kahvinen ja kitkeryys jää suuhun. Inhoan kahvia, inhoan siis myös tätä suklaata.

Kirsi I 20.05.2016
Patukka, jossa maitosuklaakuoren sisällä vaaleaa pilkullista ja ruskeaa yksiväristä täytettä, voimakkaasti kahvin tuoksu ja maku, ilmeisesti ne tummat pilkut ovat pikakahvimurusia, koska hampaissa rapisevat ja maistuvat kitkerille. Kokonaisuus ja jälkimaku ovat kermaisia eikä makeuskaan haittaa.

Jarkko 19.05.2016
Patukan palasia, joissa kahvin tuoksu. Maku on todella palanut ja kitkerä, t-o-d-e-l-l-a kitkerä. Tämä on tdoella pahaa. Liekö vielä pikakahvin murusia seassa?

Hanna P 18.05.2016
Sympaattisin kuvioin koristeltuja paksuja harkkoja maitosuklaata vaalealla paksulla täytteellä. Pelottavasti haisee kahvilta :( Maku nyt ei vallan yltiökahvinen ole alussa, mutta sitten se saavuttaa sellaiset mittasuhteet et tämäkään suklaahiiri ei toista palaa uskalla ottaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani