Mainospaikka vapaana

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor orange milch
Tuotteen Lindt lindor orange milch valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 16.01.2019
Joskus olen maistellut jo tummasuklaisen appelsiinilindorin ja se oli ihanaa, nyt vuorossa maitosuklainen versio. Kääre on oranssi ja kuulan tuoksu ei kyllä anna osviittaa appelsiinin mausta. Ensin maistuu rasvainen suklaa, sitten lopulta myös se appelsiini. Kokonaisuus on makea. Appelsiinin ja suklaan liito on toimiva, tälläkin kertaa. Ehdottomasti kuitenkin valitsen sen tummasuklaisen. 3,5 p.

Jenni V 23.08.2018
Makeaa maitosuklaata täytteenään silkkistä maitosuklaatryffelitäytettä, pehmeää sellaista. Tuoksu on ihana fazerina, eikä makukaan siitä kaukana ole. Appelsiiniöljy sopii täytteeseen loistavasti. Mutta... Ei nämä kuulat pääse perisynnistään eli liiallisesta makeudesta ja rasvaisuudesta. Täytettä on mielestäni suhteessa liikaa, ja olisin mielelläni maistellut tätä tummempikuorisena. Kyllä Fazerina vei voiton, kolmonen tälle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset