Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor erdbeere
Tuotteen Lindt lindor erdbeere valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 06.03.2018
Valkosuklainen iso kuula, jossa paksun suklaakuoren seassa näkyy vaaleanpunaisia pilkkuja. Tuoksuu ihan mansikkaeskimolle, eli ihan herkulliselle. Haukkaan viinikaappikylmää pallosta, ja sisällä oleva kreemi on vaaleaa, mansikkaeskimon makuista ja margariinimaisen paksua. Ällötys voisi iskeä jos söisi enemmän kuin yhden kuulan kerralla, ja lämpimämpänä... Nyt maku oli ihan ok, tykkäsin siitä että ihan pienen pientä aidon marjan kirpeyttäkin oli jätetty, ehkä kuivattu marja pinnalla olisi vielä auttanut asiaa ja vienyt turhaa esanssisuutta pois. Tällaisenaan ihan ok, ei suosikki mutta syötävä. Kolmonen.

Jarkko 23.02.2016
Nämä pallot maksoivat 0,44e/kpl 11 kappaleen pussissa myytynä. Kutsun sitä jo todella kalliiksi. Ainakin etukäteen ajateltuna maku voisi kuitenkin olla mieleeni, joten ostinpa lähimarketista kun kohdalle sattui. Pallo on valkosuklaata, jossa pinkahtavaa sävyä. Täyte on hennon pinkkiä massaa. Kokonaisuuden maku tuo mieleen mansikkajäätelön, mutta ei suinkaan meikäläisten härmäläistä mansikkajäätelöä vaan länsinaapurissa valmistetun GB mansikkajäätelön. Ennakkoaavistukseni siitä, että nämä olisivat makuuni, osui oikeaan. Joo, onhan nämä makeita ja onhan tämä vähän esanssisen makuista ja onhan tämä sitä ja tätä, mutta ennen kaikkea tämä on herkullinen makeispala räntäsateiseen talvipäivään. Ei mitään syytä laskea pisteitä maksimista. Ei edes kaamean makea jälkimaku ole tällainen syy.

Annamari 24.01.2016
Valkosuklainen pallo kauniissa pinkissä kääreessä.Pallon pinnalla on nähtävissä hentoja vaaleanpunaisia pisteitä. Ooh, onpa makea tuoksu, tulee mieleen mansikkajäätelö. Maitosuklaakuoren alla piilee hennon vaaleanpunainen kreemimäinen pehmeä täyte, jonka koostumus on tuttu kaikista Lindor-palloista. Täytteen koostumus on rasvainen ja voinen. Täytteen maku on todella mieto, sokkona en tästä mansikkaa erottaisi. Tuntuu että maku on pikemminkin kuoressa. Pallo on luvatun kaltainen mansikka-kerma-pläjäys. Älyttömän makeaahan tämä on ja yksikin pallo tekee tiukkaa. Mutta jollain tapaa pidän tästä, kermaisuus ja voisuus toimii jälkiruokana. Ei suosikkini Lindor-kuulista tosiaankaan, mutta kyllä tätä kannatti kokeilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani