Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor milch patukka
Tuotteen Lindt lindor milch patukka valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 05.12.2015
38-grammainen pitkulainen ohut suklaapatukka, jossa on makeaa vaaleaa maitosuklaana kuorrutteena ja lisäksi pehmeää superrasvaista täytettä. Viinikaappikylmänä täyte ei rakenteeltaan tai väriltään juurikaan erotu suklaasta. Lindor-pallot eivät ole koskaan olleet suosikkejani, joten en odota patukkaversioltakaan kovinkaan paljoa.

Ehkä lindor toimii kuitenkin patukkana aavistuksen paremmin kuin "talipalloina". Samat aineethan tässä varmaankin on, mutta veikkaisin että patukassa on hieman paksummin tuota suklaata. Täytteen mausta tulee mieleen Brunbergin tryffeli, vissiin siinä on (aitoa) vaniljaa käytetty ihan reippaasti, muuten maku on mieto ja "margariininen". Aluksi täytteen rasvaisuus ei häiritse, mutta kyllä pari viimeistä palaa alkoi jo tökkiä. Annetaan nyt kolmonen koska on parempi kuin pallura, mutta ei tämä mikään suosikkitäytesuklaa tule koskaan olemaan, missään muodossa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani