Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation coco frappée 47%
Tuotteen Lindt creation coco frappée 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 02.08.2017
Tummaa suklaata kookostäytteellä. Täytettä ei ole erityisen paljon. Hieman liian makeaa tummaksi suklaaksi. Kuitenkin kookoksinen täyte ja kaakaoinen maku ovat hyvässä balanssissa ja tätä syö mielellään. Maistoin tuotetta myös viilennettynä (jääkaapissa), kuten pakkauksessa kehotettiin. Mielestäni parempaa viileänä. Kookos maistui siten voimakkaammin ja täytteen koostumus oli jämäkämpi ja parempi.

Jarkko 30.11.2015
Lindtin semi-tummassa suklaassa on täytteenä vaalea kookosta sisältää massaa. Kookoshiutaleet tuntuvat selvästi täytteessä. Täyte onkin maittavaa ja sen ansiosta suklaa saakin hyvän arvosanan. Nämä tällaiset sokeriset "tummat suklaat" on kyllä kaukana herkullisesta, mutta sen maku jääkin onneksi täytteen alle niin kauan kuin täytettä suussa on. Kookoksen ystäville hyvä valinta ja voihan joku jopa huijjata itteään ajattelemalla että tämä on tummaa suklaata ja siksi terveellisempää...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani