Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation l'opéra 47%
Tuotteen Lindt creation l'opéra 47% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,56 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (täyte).
 

Eeva-Liisa 08.04.2015
Hyvä tuoksu ja iso pala. Makea ja täyteläinen maku. Mukava koostumus ja suklainen maku täytteessä. Ei maistu kovinkaan paljoa kahville, vaikka sitä nimen perusteella odotti. Jälkimauksi jäi pähkinäjäätelön maku. Hyvä napostelusuklaa!

Joni 25.03.2015
Lindtin täytelevyt tarjoavat yleensä täytteen maun varsin selkeinä ja suklaa toimii hyvänä tukena. Tässä kuitenkin maistuu lähes pelkkä täyte.

Miriam 23.03.2015
Suuri palakoko. Suklaan joukossa on selviä krämmäleitä. Jo paloja katsoessa ja varsinkin maistaessa selviää että rakenne on perinteinen: päällä suklaa, sisällä massa. Päällä oleva suklaa on helposti liuskoittuvaa ja irtoilevaa. Itse massa on kaukaisesti tutun makuista, mutta menee hetki tunnistaa se kahviksi/espressoksi. Jälkimaku on selvän kahvinen. Makea tuote ja annan hyvät pisteet vaikken kahvinystävä olekaan.

Aki 17.03.2015
Paksuhko ja suuri pala, jossa tummaa täytettä. Kahvi tuoksuu ja maistuu selkeästi. Kahvin kanssa mieluusti nautin tummaa suklaata, mutta tämä ei toimi. Enemmän kaakaota ja vähemmän makeutta, niin tämä olisi minun mieleen.

Jenni R 15.03.2015
Isot, keskiohuet palat. Palassa näkyy suklaavalmistajan nimi. Kaakaomainen ulkomuoto. Kahvin voimakas maku, toffeemainen keskiosa. Vahva jälkimaku. Miellyttävä esim. vahvan kahvin lisänä.

Veli-Matti 12.03.2015
Isoja paloja hyvältä tuoksuvaa maitosuklaata. Päällä kaunis kuviointikin (lohikäärme). Lohkeaa helposti, ja sisältä paljastuu mokkamaista täytettä. Mmmmm, hyvää! Suklaakin pysyy etualalla varsin mallikelpoisesti, eikä hautaudu kahviaromin alle. Laadukkaan oloinen ja makuinen, tätä lisää! Muutamalla palalla pääsee jo kivaan alkuun!

Jenni V 26.02.2015
Maistelukääreessä on iso ohut täytesuklaapala, joka tuoksuu ja näyttää semitummalle suklaalle ja on logosta päätelleen Lindtiä. Täytettä (tummaa ganache-tyyppistä sellaista) on ohut kerros, mutta siinä on selkeä kahvin sekä kaakaon maku. Täyte ei ole ylimakeaa, eikä kahvin aromi peitä kaakaon makua. Tykkään myös täytteessä olevista nibsimäisistä pienistä hippusista, jotka mielestäni maistuvat myös kahville. Jaa, opiskelen netistä että täytteessä on myös mantelia, pähkinää ja vohvelia, joten voivathan sattumat olla myös niitä. Noh, joka tapauksessa tykkäsin, kahvi on yksi parhaista kavereista semitummalle suklaalle, josta en muuten niin välitä.

Anita 25.02.2015
Huisin isoja paloja tummaa suklaata. Miedosti kahvin tuoksuinen jo päältäpäin. Maku on sitten selvästi enemmän kahvinen ja seassa tuntuu ja näkyy, kun otin kielenpäältä, pieniä kahvipavun murusia - huh. Suklaa taas Lindimäisen sileää ja moussen koostumus hyvä. Tässä suklaatapauksessa sokerisuus yllätti. Juon kyllä harvat kahvikupposeni sokerin ja kerman kera, niinpä suklaan sokeri oli positiivinen yllätys.

Jarkko 23.01.2015
Kahvi ei ole muutamaan vuoteen kuulunut juomavalikoimaani, kunnes taas viime syksystä alkaen olen "ryhmäpaineen" alla alkanut taas juoda sitä. Saa nähdä onko se vaikuttanut epämieltymykseeni kahvisuklaita kohtaan. Suklaa on tässä melkein tummaa, mutta prosenttien valossa kuitenkin varsin vaaleaa ja sokerista. Tuoksukaan ei ole kaakaoinen vaan enemmänkin juuri makea ja ehkä ihan vähän kahviin vivahtava. Suklaakuoren alla on mousse-täytettä ja kokonaisuus maistuu epäyllättäen hieman kahvilta. Odotinkuitenkin selvästi vahvempaa kahvin makua. Seassa tuntuu myös olevan jotain hippusia, joka tuoteselosteen perusteella voi olla joko mantelia, hasselpähkinää, vohvelia tai pääepäiltyä, murskattuja kaakaonibsejä. Kokonaisuus on tunkkainen ja tästä on vaikea löytää minkäänlaista iloa tai miellyttävyyttä. Suklaakin on odotusteni mukaisesti liian sokerinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani