Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt excellence 70%
Tuotteen Lindt excellence 70% valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,24 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Ansela 27.12.2015
Särmä, iso pala tummaa suklaata. Puraistessa rapsakka, mutta sulaa kivasti suuhun. Maku on miellyttävä. Varteenotettava vaihtoehto tummapaahtoisen kahvin kaveriksi.

Minna Hi 21.12.2015
Mahtava tumman suklaan tuoksu saa veden kielelle. Kun sulattelee suklaata kielen päällä, siitä alkaa pikkuhiljaa irrota makua. Ja kun se sulaa, niin maku on täydellisen kaakaoinen, ei yhtään liian makea. Täydellinen kumppani kahvin kera tai lasilliselle viiniä. Tämä on ihan parhaita suklaita, joita tiedän!

Joni 17.12.2015
Perustummien parhaimmistoa. Lindtin laatuun voi luottaa.

Anita 11.12.2015
Lindin tummaa suklaata, tuttu iso ja ohut pala. Maku sitten olikin kamala pettymys. Juuri kun olin hieman tykästynyt tummaan suklaaseen, niin tämä kuiva ja kitkerä jälkimaku on aika karsea. Kiireesti vettä, maitoa tai jotain huutelemaa ja neutralisoimaan suu.

Katja Ke 24.11.2015
Ohut tumma suklaapala tuoksuu aromikkaalle. Tuoksu on hieman mausteinen ja miedosti kitkera. Suklaa sulaa kielellä nopeaa ja maku on aromikas ja makea, hieman rusinainen. Sopiva pieni kitkeryys tekee mausta monipuolisemman kadottamatta muita makuja alleen. Suutuntuma on samettinen. Jälkimaussakaan kitkeryys ei ota ylivaltaa, vaan mukavan hedelmäiset ja kaakaoiset maut tuntuvat tasaisesti kielellä loppuun asti. Herkullista tummaa suklaata.

Aki 15.11.2015
Tummaa suklaata Lindtiltä. Tuoksu ei erityisen voimakas ja imeskellessäkin jää maut vaisuiksi. Aavistus rasvaisuutta tuntuu suussa epämiellyttävältä. Pureskellessa maku paranee ja hedelmäinen raikkauskin nousee hieman esiin. Tunkkainen jälkimaku.

Jenni R 10.11.2015
Tumma ja mattainen ulkomuoto. Isot palat ja merkki paloissa erottuvasti. Kova ja tiheä, tiukkaa. Voimakkaan kaakaomainen, jälkimaussa maistuu siirappi. Hiukan karvas.

Jenni V 15.10.2015
Maistelukääreessä on iso litteä pala Lindtin suklaata. Tuoksu ja väri on semitumma, ja yllätynkin vahvasta mausta puraistessani suklaata. Suklaan rakenne on laadukas, se sulaa suussa kepeästi, sulassa maussa tuntee kaakaohiukkaset, joten arvioin sitä olevan n. 75%. Kepeästi sulava rakenne on jotenkin ristiriidassa yllättävänkin kitkerän ja suuta kuivattavan keski- ja jälkimaun kanssa. Selkeästi laatusuklaata, mutta "se jokin" puuttuu, maku voisi olla myös moniulotteisempi ja vähemmän kitkerä.

Eeva-Liisa 14.10.2015
Iso ja ohut pala. Aika kova suklaa, maku tulee hiljalleen esiin imeskeltäessä. Mausteinen ja kaakaoinen maku. Välillä maistuu myös sitrus ja kahvi. Jälkimauksi jää hieman kitkerä ja rasvainen tuntuma. Kuitenkin aika kevyt suklaa.

Annamari 15.06.2015
Tummaa suklaata, joka napsahtaa mukavasti. Pidän myös mausta, joka ensin tulee suuhun. Myös rakenne miellyttää, siinä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Ei tämä mitään erityisen mielenjäävää ole, mutta oikein hyvä perus tummasuklaa, missä mikään asia ei erityisesti ärsytä.

Kirsi I 21.05.2015
Kuivakka tuoksu ja rouheasti pureskeltava palanen, makuvivahteet vaihtelevat aprikoosista sitrukseen, ei ollenkaan karvautta, hieman sokerisuutta. Elegantti mättösuklaa, tätä menisi koko levy kevyesti lempisarjaa tv:stä katsoessa.

Iikka 20.05.2015
Kovahko, tummahko pala. Suutuntuma mukava, kova. Makua saa aikansa hakea. Silloin kun se ilmestyy, on se AINA ERI, MILLOIN HEDELMÄ, OLUT, VIINI. Turhan mieto tai laimea minulle, mutta helpposyötävä.

Hanna P 20.05.2015
Isoja paloja Lindtin tummaasuklaata. Makea tuoksu. Äh, kitkerän pahvinen maku! Ehkä kuitenkin jotain sitruksistakin maussa? No enpä tiedä, ei nyt mitenkään karmean makuista ja kyllä maku paremmat puolensa näyttää makustellessa, mutta se ei kovin pitkälle riitä. Keskivertoa huonompi tummasuklaa.

Jarkko 20.05.2015
Makeahko tuoksu. Todella pistävä maku muistuttaa hieman tervan ja mullan yhdistelmää, eli ei ole lainkaan miellyttävä. Maku on niin epämiellyttävän pistävä, että voisin ihan hyvin sylkäistä tämän suustani, mutta en nyt viitsi alkaa sotkemaan. Hetken kuluttua maku loivenee hieman ja terävin kärki katoaa, mutta mitään hyvää ei tule tilalle.

Minna K 28.04.2009
Vahva kakaon tuoksu. Makukin on tumman suklaan, mutta ei niin kitkerä kuin kakaon prosenttimäärästä voisi luulla. Joku maku (mauste) tuli esiin, kun joi kahvia. Sopii hyvin kahvin kanssa.

Katja S 28.04.2009
Ohutta ihan tummaa suklaata. Tuoksuu ihan pääsiäsimunien suklaalle, joten odotukset eivät ole korkealla ennen maistamista. Ei tämä onneksi kuitenkaan maistu pääsiäissuklaalle. Ihan kuin tässä maistuisi joku marja tai hedelmä, tai sitten kuvittelen. Yllätyin, että kaakaota oli 70%, maku siihen nähden todella lempeä. Sitä marjaista makua etsittiin tuoteselosteesta, lienevät vaniljansiemenet sitten sen maun takana. Tämä on ihan hyvää tummaa suklaata, ei liian kitkerää.

Marke T 28.04.2009
Kohtalaisen ohut levy. Kitkerä, kaakaoinen tuoksu. Maku paahteinen. Suklaa sulaa hyvin suussa ja häviää. Vain häivähdys suklaan makua jää suuhun. Tätä lisää. Isot palat lohkeavat helposti, ja maku ei ole ollenkaan niin kitkerää kuin tuoksu antaa olettaa. Nam. Tämä on todella hyvää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani