Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt tiramisu
Tuotteen Lindt tiramisu valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Annamari 15.10.2014
Suklaapalat ovat suuria ja suklaan poikkileikkaus vastaa melko hyvin pakkauksessa olevaa kuvaa. Tuoksussa aistittavissa kahvia ja tuoksun perusteella odotettavissa makea makuelämys. Suklaan koostumus on pehmeä, kuvan perusteella odotin jotain rouskuvaa mukaan, mutta sitä ei juuri havaittavissa. Maku on odotettavissa olevan makea, Lindtin maitosuklaille tyypillisesti jopa vähän ällöttävän makea. Maussa sopiva kahviaromi, joka ei jyrää ja toimii myös ei-kahvinystävälle. Mantelin maku on myös löydettävissä, kun oikein makustelee. Tähän suklaaseen on saatu yllättävän paljon aidon Tiramisun makua. Pakkauksessa kehotetaan viilentämään suklaa. Viilennettynä maut eivät tule heti esiin, mutta suklaan lämmetessä suussa ne vahvistuvat. Nauttisin ehkä kuitenkin tämän huoneenlämpöisenä. Taattua Lindt-laatua ja toimii pienenä määränä, mutta ei tätä kerralla palaa enemmän voisi syödä makeuden vuoksi.

Jarkko 13.10.2014
Sisällysluettelo on pidempi kuin valovuosi, mutta niinhän asia yleensä on täytesuklaiden kanssa. Tiramisu ei minulle ole koskaan ollut sellainen tavoittelemisen arvoinen juttu, mutta kun toista asiaa odotellessa oli muutama hetki aikaa poiketa todella hulluja päiviä viettävässä tavaratalossa, tarttui tällainen kouraan. Eikä ollut edes tarjouksessa. Näkemistäni "suklaatarjouksista" voisinkin kirjoittaa oman tarinan... mutta en jaksa vaivautua.

Tämä on siis täytelevy. Kääreen kuvassa maitosuklaakuoren sisällä on vaaleaa massaa ja tummempaa massaa, jossa murusia. Pakkauksessa muuten kehotetaan nauttimaan kylmänä. Kansikuva vastaa kerrankin itse tuotetta. Makukin vastaa sitä minun mielikuvaa tiramisun mausta, mutta enpä ole koskaan "aitoa" tiramisua toisaalta maistanutkaan. Mitenhän tätä makua nyt kuvailisi... Tässä on miedosti kahvia, miedosti mantelia, miedosti jotakin muuta ja runsaasti sokeria. Tämä on parempaa kuin mitä odotin, mutta kun puhutaan täytesuklaista, niin kaipaisin kyllä raikkaampia, hedelmäisempiä tai marjaisempia makuja. Tämä on minun makuun liian tunkkainen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani