Fazer

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt käsekuchen-mandarine
Tuotteen Lindt käsekuchen-mandarine valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Jarkko Karhunen 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Kauniissa kuplapalasissa on herkullinen tuoksu. Täyte on kellertävää ja se maistuu tutulta, mutta kun en millään saa päähän miltä. Maku on sitrusmainen (joskaan ei sitruunainen) ja hapan. Raikkaus on niin herkullista, että ihan hymyilyttää. Täytteen kirpsakkuus myös taittaa maitosuklaan makeutta sopivasti, joten kokonaisuus ei missään vaiheessa tunnu liian makealta. Aivan loistava herkuttelusuklaa! Ai niin, juustokakultahan tämä maistuu.

Annamari 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Kyseessä on maitosuklainen täytesuklaa, jossa reilusti vaaleaa jämäkkää täytettä. Tuoksu on parfyymimäinen. Suklaa tuntuu suussa Lindtille tyypilliseen tapaan pehmeältä ja suussasulavalta. Maussa on selvästi jotain kirpeää hedelmää ja se antaa mukavan kirpeän potkun. Täytteestä löytyy vähän jotain rouskuvaa, mikä on aina kiva juttu. Kokonaisuus on jälkiruokamainen, niin hyvässä kuin pahassakin.

Hanna P 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Hassu, pulkan tai puolikkaan kananmunan näköinen palan Lindtin maitosuklaata. Hyvin sitruunainen tuoksu. Sisällä kiinteää ja hieman suussa rohisevaa sitruunatäytettä. Sitruunan maku kivan kirpakka, mutta hukuttaa suklaan alleen. Pidän kirpakkuudesta ja rohisevuudesta, mutta tässä kirpakkuutta liikaa ja rohisevuutta liian vähän. Hyvää kumminkin. Jälkimausta tulee mieleen kovat ja pyöreät peltipurkissa olevat laivalta ostetut karkit.

Iikka 23.10.2014 (Jäsenprofiili)
Suklainen rakko, mitäköhän purskahtaa ulos...? Epäilyttävä marjaisa tuoksu. Maussa kirpeyttä. Täyte onkin kiinteää jugurtilta maistuvaa. Happaman kirpeän maun jälkeen tulee makea maitosuklaa. Aavistuken liian kirpeä ollakseen todella miellyttävä. Pullakreemin makuinen.

Kirsi I 22.10.2014 (Jäsenprofiili)
Tässä Lindtin levyssä täyte on muotoiltu pulleaksi tyynyksi, tuoksu on voimakas, sitruunainen ja peittää suklaan tuoksun tehokkaasti. Lindtille tyypillinen maitosuklaan makeus tasoittuu täytteen kirpeään sitrukseen, tuntuma ei kuitenkaan ole tiskiainemainen, koska öljyisyyttä ei ole vaan täytteen rakenne on kiinteämpää ja kuivempaa. Tunnustan, että sitruunakausi on menossa...

Janne J 22.10.2014 (Jäsenprofiili)
Nam, onpahan makean houkutteleva tuoksu. Vaalean maitosuklaakuoren alla on melko tanakkaa valkoista täytettä, jossa on ilahduttavan raikas ja pirteä sitrushedelmäinen maku. Pääsiäispashakin tulee mieleen. Laadukkaan oloisen suklaan ja täytteen maut sopivat kuitenkin hyvin yhteen. Hämmentävää ja elämyksellistä, mutta ennen kaikkea erittäin hyvää. Tekisi heti mieli rynnätä ostamaan tätä levyllinen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani