Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt creation citron frappé
Tuotteen Lindt creation citron frappé valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte).
 

Kirsi I 06.06.2014
Otinpa vinkistä vaarin ja suuntasin pyörämatkani markettiin ostamaan tätä suklaata. Lindt-maitosuklaalevy, joka tuoksuu tutusti maitosuklaalle. Sulkaakerros on tukeva, ja täytettä näissä laajoissa laatoissa on varsin paksu kerros. Lindtin maitosuklaa on makeaa, mutta täytteen sitruunan raikkaus tasoittaa sokerisuutta. Täyte myös pysyy koossa, vaikkei olekaan kiinteää. Jäähdytettynä en maistanut, vaikka pakkaus niin suositteleekin, vetäisin puoli levyä kaupasta tultua.

Jarkko 27.05.2014
Lähimarketista löytyi yllättäen jotain vakiovalikoimasta poikkeavaa, eli tällainen maitosuklainen täytelevy. Käärepahveissa mainitaan ruotsiksi, että "erikoisen hyvää jäähdytettynä", mutta muistakaatte ihmiset, että suklaan paikka ei ole jääkaapissa. Tämän sarjan levyille ominaisesti palaset ovat suuria ja paksuja. Valkoista täytettä onkin suklaan sisällä 2-3mm:n kerros. Sitruunatäyte on todella raikas ja sitruunainen, mutta hyvällä tavalla tällä kertaa. Päinvastoin kuin monissa halvemmissa tuotteissa, tässä sitruunaisuus ei maistu tiskiaineelta. Kirpsakkuuttakin riittää, niin kuin aidossa sitruunassakin. Tämä oli todella hyvä maitosuklainen täytelevy. Levy ja Lindt palauttivat uskoni siihen, että sitruunainen maku ei aina maistukaan tiskiaineelta, kuten valitettavan monesti aiemmin on käynyt.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani