Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor eier stracciatella
Tuotteen Lindt lindor eier stracciatella valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Figuurit, Pääsiäinen, Tuotannosta poistuneet.
 

Olli P 04.05.2014
Siniseen folioon käärittynä isohko, valkosuklainen pääsiäismuna kermaisen makealla tuoksulla varustettuna. Päällepäin näkyy pieniä tummia sattumia suklaan seassa. Hieman yllätykseksi valkosuklaa toimiikin kuorena ja sisällä on kermainen & makea täyte. Erikoisen, odottamattoman sekä ihan kivan tuntuman omaava purtava kaikkinensa: pehmeä, joskin kiinteä kuori ja kermaisen pehmeä täyte sulautuu yhteen. Suklaasattumat valkosuklaan seassa tuntee suussa välillä, mutta jää aika pahoin taka-alalle. Makeaa mahan täydeltä tarjoaa tämä pääsiäismuna: voimakas ja voimistuva makeus joka ei kuitenkaan aivan totaaliöveriksi mene vaikka lähelle sitä mennäänkin lopussa. Tällaiselle sokerihampaalle tämä kermainen, sokerinen suklaamuna toimii ihan ok ja taltuttaa nopeasti makean himon, mutta ”liikamakeus varoitus” lienee paikallansa heikommille. Kyllä tästä sellainen fiilis hieman tuli kuin olisi jotain kahvi-/kuivakakkua syönyt. OK pienissä erissä, mutta ei tämä liikaa säväytä. Vahva kolmonen kuitenkin.

Janne J 14.04.2014
Suhteellisen tanakka rakenne, pashamainen tuoksu. Hurjan makeaa, mutta samalla melko mielenkiintoisen makuista, vaniljaista ja rasvaista. Päivän sokeri- ja rasvakiintiö tuli täyteen kertalaakista. Liika on liikaa, mutta ehkäpä tällainen menisi kerran vuodessa.

Kirsi I 13.04.2014
Valkosuklaamuna, jossa kivoja tummia pilkkuja. Tuoksuu karamelliselle. Kuori on paksua ja pilkut rapeita. Täytteenä kalvakan näköistä ja makuista maitotahnaa. Ei nyt pahaakaan, muttei mitenkään sykähdyttävän hyvääkään.

Jarkko 13.04.2014
Valkosuklainen muna, isohko sellainen. Valkosuklaakuoressa on mustia täpliä. Täytteenä on kreemiä, joka on sitä kuivakakkuleivonnan perusainesta eli voita ja sokeria sekoitettuna keskenään. Siinä yhdistelmässä on sitä jotain, joka minuun tuntuu vetoavan vielä näilläkin vuosilla ja näissä maisteluissa, joissa on jo ennen tätä maisteltu seitsemän enemmän tai vähemmän mieluisaa pääsiäisaiheista suklaata. Täyte on siis loistavaa kaikessa ällömakeudessaan, mutta kuorivalkosuklaa ja varsinkin sen seassa olevat mustat epämäärisen makuiset ja -oloiset muruset ovat heikkoa tavaraa.

Iikka 13.04.2014
Pelottavan valkosuklainen ja täyteläisen oloinen muna. Tuoksuu yhtälailla pelottavan makealle. Silmä huomaa munassa sattumia, lähettää tiedon aivoille, joka on lähettämässä jaloille karkuun juoksu -käskyä. Stop, sanoo signaali, nyt syödään. Valkosuklaakuoren alta paljastuu kummallista ja makeaa täytettä. Mitähän lie. Jalat, voitte aloittaa, aivot toteaa.

Hanna P 13.04.2014
Vaaleansinisellä päällysteellä päällystetty valkosuklaamuna. Jee, kivaa vaihtelua ainaisiin maitosuklaamuniin. Ja sisuskin vielä valkoista suklaata! Vaan niin vaan koettelee jopa valkosuklaan ystävän sietokykyä tämä muna, niin makea ja täyteläinen tämä muna on. Jotain pientä ja rohisevaa on joukossa, mutta sitä olisi saanut olla paljon enemmän, tällaisenään nämä ”sattumat” melkein vaan ärsyttää. Jotenkin kananmunainen maku, huh huh! Pakko vaan antaa kakkonen, vaikka valkosuklaata onkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani