Laatusuklaa

LINDT Suklaalevyraadissa

Lindt lindor eierkarton
Tuotteen Lindt lindor eierkarton valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Lindt -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Pääsiäinen, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jarkko 14.04.2014
Punafolioinen muna muovisessa kuuden munan pakkauksessa painaa ihan mukavasti. Taitaa olla muutakin kuin ilmaa sisällä. Muna on maitosuklaata ja täytteenä on jonkinlaista maitosuklaamoussea (ja pienenpieni ilmakolo). Kokonaisuuden maku on vaalea ja hieman toffeinenkin. Pahin suklaahimo katoaa jo yhdellä munalla, halujen tyydytykseen menee helposti toinenkin, mutta kolmas olisi ehkä jo liikaa. Suklaamunien ylempään keskiluokkaan, ellei jopa parhaimmistoon kuuluva tuote.

Iikka 14.04.2014
Kun saa kääreet avattua, tulee perinteinen pääsiäissuklaan tuoksu nenään. Muna on tuhti, luultavasti täyttä suklaata. Maku onkin yllättävän hyvä. Kovemman suklaakuoren alla on pehmeämpää suklaamoussea tai sen tapaista. Tämä on ehdottomasti pääsiässuklaiden aatelia, ehkä paras syömäni suklaamuna. Vaikkakin oli runsas annos, ei tehnyt tiukkaa syödä kaikki... ja varsin nopeasti.

Kirsi I 13.04.2014
Söötti kuuden keskikokoisen munan muovikenno, munat kääritty kiiltävään punaiseen folioon. Lindtin pääsiäsmunia, tuoksu on tuttu maitosuklaan tuoksu. Pinnan maitosuklaasta ei moitten sijaa. Täytettä on kummassakin puolikkassa niin niukasti, että ilmatasku jää väliin, mutta hyvä näin, koska täyte on tosi imelää. Sokeri polttaa suussa ja koostumus on rasvainen. Loppumaku kuitenkin miellyttävä ja karamellinen. Plussaa siis pakkauksesta ja loppumausta, miinusta täytteen imelyydestä. Laadukas kuten Lindtiltä odotinkin.

Janne J 13.04.2014
Mukavan kiinteän ja raskaan tuntuinen suklaamuna, joten kuvittelisin, että ei ole ihan höttöä sisältäkään. Tuoksuu kuitenkin perinteiselle maitosuklaalle. Sisällä on makeahkoa vaaleanruskeaa täytettä, joka on hyvin pehmeää ja suussasulavaa, ehkäpä hieman rasvaistakin. Samettinen suutuntuma. Vaikkei suklaa hurmaa tummuudellaan, niin kyllä tässä tietynlainen laadun leima oli eli miedohkossa maussa oli miellyttäviä vivahteita. Tykkäsin myös jälkimausta.

Hanna P 13.04.2014
Punakääreinen painava suklaamuna. Päällys maitosuklaata ja sisällä toffeeseen taittuvaa täytettä. Täyte kyllä hyvin täyttä tavaraa ja yksi kananmunaa pienempi muna taittaa makeannälän jo mukavasti. Jokin raikkaus ei sisällössä olisi ollut pahitteeksi, mutta harvinaisen hyvää ja laadukkaan oloista suklaamunaa jo nytkin. Erityisesti toffeenystävinen makuun!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani